Published On: Uto, kol 11th, 2015

LIJANOVIĆEV POLJOPRIVREDNIK Predsjednik Udruženja poljoprivrednika FBiH: Hrvati, pi… vam materina

Ljubušak Slaven Grbavac iz Šipovače neće po dobrom pamtiti svoj dolazak u trgovački lanac Bingo za vrijeme uzvratne utakmice Hajduka protiv norveškog Stromsgodseta. Ovaj vatreni navijač Hajduka ostao je neugodno iznenađen i šokiran kada mu je usred Hercegovine onemogućeno gledanje utakmice svog omiljenog kluba.
Naime, dovevši ženu i djecu u kupovinu u Bingov prodajni centar na Tromeđi (Čitluk), Grbavac je sjeo u caffe-pizzeriu tog trgovačkog lanca želeći popiti piće i pogledati utakmicu Hajduka. Međutim, od strane osoblja je spriječen u tome.
“Zamolio sam djelatnicu da upali TV da gledam Hajduk, na što mi je ona odgovorila da ne smije na TV-u postaviti utakmicu Hajduka. Pitam se, bi li dobio isti odgovor da sam htio gledati utakmicu Željezničara ili nekog drugog kluba”, kazao je vidno razočarani Grbavac.
Nakon što mu je onemogućeno gledanje utakmice kluba za kojeg navija većina Hrvata u BiH, s obitelji je napustio Bingo u kojeg više ne namjerava dolaziti.
A onda je priča dobila nastavak.
Na facebook stranici Nedžad Bićo, predsjednik Udruženja poljoprivrednika Federacije BiH o događaju u Bingu piše sljedeće: “I ne trebate ulaziti pi… vam materina. Ima dosta i Konzuma po dijelovima kako vi kazete gdje 100% Bosnjacko stanovnistvo pa se moze desiti da se i on bojkotuje”
I pored njegove nepismenosti, da se iščitati vrijađajuća i huškačka poruka autora posta, piše Šipovača portal koji je prvi napisao priču oko događaja u Bingu.
Inače, ovaj predsjednik Udruženja poljoprivrednika FBiH već godinama svojim istupima privlači pozornost i zabavlja javnost u Federaciji BiH. Mnogima je poznat i kao “Lijanovićev poljoprivrednik” kojeg često poljoprivredne udruge širom većeg entiteta, od Ljubuškog i Mostara do Orašja i Bihaća, optužuju da zastupa interese vodstva Narodne stranke Radom za boljitak.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare