Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

KOREKTIV: Nemamo ništa s izdajnicima iz Mesne industrije, dapače stidimo ih se

Must Read

jerko-lijanovicGospodo Lijanovići! Molim Vas da, do kraja postojanja Vaše „otkvačene“ stranke, mene i udruge Korektiv i Inicijativa za Široki Brijeg poštedite licemjerstva i dodvoravanja biračima za lokalne izbore na kojima (ispričavamo se, i ove godine nećemo Vam dati glas jer Vas smatramo hrvatskim izdajnicima). 

To smo posebno odlučili danas, kada ste objavili  notorne laži o čestitoj, radišnoj i poštenoj širokobriješkoj omladini. Članove nevladinih, apolitičkih i aktivnih udruga Korektiv i Inicijativa za Široki Brijeg deklarirali ste svojom, to je gnjusna i notorna laž i to Vi slobodno okačite „mačku o rep“!

Kada bi se to dogodilo, niti bi mi bili pošteni, niti bi nas bilo u medijima, niti bi išta radili, niti bi se Vaša strančica imala kome dodvoravati! Ustvari, mi iz Korektiva i Inicijative za Široki Brijeg nikada nismo bili Vaši niti bilo koje druge političke opcije u Širokom Brijegu!

U nekoliko točaka ću Vam, potencijalni stanari KP Zenica, pojasniti zbog čega se mi iz Korektiva i Inicijative za Široki Brijeg distanciramo od politika koje zadnjih godina ništa dobro nisu donijele Širokobriježanima.

Prvo, Vaša strančica nema izborni legitimitet da nas čestite Hrvate predstavlja na bilo kojoj razini BiH, ponuđeno Vam je „uzmi ili ostavi“, a posljedice tog vašeg egoizma i foteljaštva su drastične upravo za tu omladinu koja svojim intelektom, ljubavlju  i rukama više tjedana radi na uređenju Borka.

Vaša, ali i pasivnost i nesuvislo blebetanje svih političkih stranaka u Širokom Brijegu, kao I osobni probitak, isključivost, uskogrudnost, neprincipijelnost i nepotizam, godina nas vodi u propast. Da barem nismo živjeli u vremenu kada ste Vi ušli u politiku, šteta bi bila manja. Treće, kupovina glasova da bi se prikrili urođeni nedostaci i intelektualna invalidnost su tema za sebe.

Četvrto, Udruge Korektiv i Inicijativa za Široki Brijeg će i dalje raditi na uređenju parka Borak. Počistiti će sve smeće koje se nakupljalo godinama, a vjerujemo da i Vas nećemo zaobići.
Usput rečeno, i Vaša mladež je mogla da je to htjela raditi na uređenju parka Borak, a ne kititi se tuđim perjem. To je jadno, posebno kada to čini stranka čiji su predstavnici otvoreni bošnjački lobisti s ciljem eliminacije Hrvata kao političkog naroda.

S poštovanjem,
Udruga Korektiv za unapređenje i koordinaciju
aktivizma u lokalnoj zajednici

Dalibor Ravić, predsjednik

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Predsjednica Gruzije uložila veto na zakon o ‘stranim agentima’

Predsjednica Gruzije, Salome Zurabišvili (Zourabichvili) je u subotu 18. maja uložila veto na zakon o "stranim agentima" kojim se...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -