Published On: Ned, pro 29th, 2019

Grabar-Kitarović se okrenula protiv Brkića? Pozvala birače da zaokruže Milanovića

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović napravila je veliki gaf i u svojoj završnoj poruci tijekom gostovanja na N1 televiziji je pozvala birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedjelju 5. siječnja. Broj 1 je Zoran Milanović.

– U drugom krugu je prvi na listi onaj tko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović. U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već tiskani – rekla je za 24sata potpredsjednica Državnog izbornog povjerenstva Vesna Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali očito nije upoznata za razliku u numeriranju u drugom krugu.

– Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. siječnja i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrijednosti, koja ne osjeća kompleks manje vrijednosti u svijetu, nego je ravnopravan sugovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović – poručila je predsjednica biračima.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare