Published On: Uto, velj 1st, 2022

Lady Gaga mogla bi postati i redateljica

Malo tko je ostao ravnodušan na glumačke sposobnosti velike pop zvijezde Lady Gage, a nakon što je oduševila u filmu A Star Is Born (za koji je dobila i Oscara za najbolju pjesmu), ponovila je to i u House of Gucci, a mnogi su njenu izvedbu nazvali najboljim dijelom filma, piše Index.hr.

U intervjuu za Deadline Gaga je priznala da joj se izazov svidio i nakon što je vidjela kako se filmovi rade, mogla bi se vidjeti i u ulozi redateljice: “Zainteresirana sam, da. Ali to je nešto što bih trebala vježbati i u tome postati precizna i vješta. Nikada ne bih rekla da bih mogla biti odlična u nečemu što nisam dovoljno proučila.”

Doduše, već je i ranije režirala neke od svojih spotova, ali dodaje: “Snimila sam kratke filmove za svoje spotove i jako ih volim. No oni su vječno moji i dio mog života. Da bih ispričala priču, to po mom mišljenju zahtijeva autentičnost i znanje snimanja filmova, a to je nešto što bih voljela proučiti na isti način kao što sam proučavala i glumu.”

Za kraj je dodala i da je to posao kojem bi trebala posvetiti značajan dio svog života, ako ne i cijeli život, baš kao što to pravi umjetnici i čine./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Arpad
Arpad
3 mjeseci prije

Stefani Garmonta može šta hoće. Super talentovana, super bogata.

Zigica
Zigica
3 mjeseci prije

Lady gaga mogla bi postati otac!