Published On: Čet, pro 12th, 2019

Kum udario mladu, vukao je po stubama i vikao da se mladoženja nije trebao oženiti s njom

Dan vjenčanja trebao bi biti najljepši za mladence i njihove obitelji, pogotovo nakon što počne slavlje.

No Erin Mason-George imala je svadbu o kojoj sigurno neće sa zadovoljstvom pripovijedati svojim unucima.

Naime, nju je kum udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niza stube.

Mladoženjin brat Tomos Rhydian Wilson bio je i njegov kum na vjenčanju. Nakon što je napao mladu, napao je i njezine dvije sestre i majku te kazao kako se njegov brat Steffan nikad nije trebao oženiti se njom.

Napad se dogodio kad je obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji da ode u sobu nakon vjenčanja, tijekom čega je Tomos Rhydian Wilson počeo vrijeđati mladu i njezinu obitelj, prenosi vecernji.hr.

Rekao je kako njegov brat Steffan nije više Wilson jer se oženio s Erin Mason-George.

Napao je i menadžera hotela te je uništio dio imovine hotela. Mladoženjin brat branio se tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludio kad je vidio da mlada šamara njegova brata i psuje ga jer se napio i ne može hodati.

Drugi kum Harry Wilson, koji je također svjedočio, ustvrdio je kako je on vidio mladu da udara mladoženju uz riječi da je vrijeme za krevet te kako je Steffan pao niza stube te da mu je Tomos išao pomoći prije nego što je mlada udarila Tomosa, nakon čega je njezina obitelj napala Tomosa.

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, Sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje te sada mora platiti odštetu mladoj i njezinoj obitelji, piše Daily Mail.

Otkriveno je kako se mlada i mladoženja nisu vidjeli otkako su se vjenčali i poništili brak, no ono što je zaprepastilo javnost je otkriće kako je u međuvremenu mladoženja optužen za pokušaj ubojstva.

-Brak je bio gotovo u jednom danu što mora da je bio rekord. Nisu bili vjenčani dovoljno dugo da se razvedu, već su morali poništiti brak. Mladoženja je imao izbor ili njegova supruga ili brat i otac, a kad je nakon napada otišao s njima, brak je za njih dvoje bio gotov. – izjavio je prijatelj mladine obitelji za britanske medije.

-Brak je završio na tim stepenicama. To je vjerojatno najbolje za sve. Mlada dolazi iz dobre obitelji. Poznajem joj oca. On je morao stati između njih, a on nije pretjerano krupan muškarac. A Wilsonovi su krupni, oni su igraju u lokalnom rugby klubu – otkrio je obiteljski prijatelj mladine obitelji.

Sud je proglasio Tomosa Wilsona krivim za napad, kao i za uništavanje imovine. Wilson kao i njegova obitelj negiraju otpužbe i tvrde kako su mlada i njezina obitelj prvi napali.

U međuvremenu se saznalo kako je mladoženja Steffan Wilson optužen za pokušaj ubojstva u incidentu koji se dogodio u noćnom klubu u sjevernom Yorkshireu. Mladoženja je optužen da je pretukao 43-godišnjeg taksistu Nobyja Jamesa nakon noćnog izlaska početkom prosinca. On je u pritvoru gdje čeka suđenje. Mlada se nakon propalog braka vratila roditeljima, te je upoznata s činjenicom da je njezin sad bivši suprug optužen za pokušaj ubojstva, piše Daily Mail.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare