Published On: Uto, kol 30th, 2016

Krvavi ljubavni balkanski trokut u Beču

BEČ – U Beču u ljubavnom balkanskom trokutu sinoć je najdeblji kraj izvukao muškarac porijeklom iz BiH. Kako pišu austrijski mediji sinoć je oko 20.30 sati 51-godišnji Hrvat došaopred vrata svoje bivše supruge, 35-godišnje Srpkinje i dugo lupao po njima dok mu ih nije otvorila. Po ulasku u stan ljubomorni bivši suprug izvukao je nož dug osam centimetara i nasrnuo je na ženu.

Ona je uspjela pobjeći, ali je napadač otkrio kako se iza jednih vrata krije ljubavnik njegove bivše supruge, a to je bio 40-godišnjak porijeklom iz BiH. Hrvat ga je potom napao nožem i ubo ga u rame. Zatim je ponovno krenuo na bivšu suprugu, povukao je za kosu i tukao je.

Za to vrijeme muškarac iz BiH ljubavnicu je ostavio na cjedilu, te je pobjegao iz stana na drugi kat u zgradi, odakle je pozvao policiju. Policija je brzo uhitila napadača, te je pronađen i nož koji je bacio nakon što je izašao iz stana. (Kurier, Kleine Zeitung)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>