Published On: Sri, lip 16th, 2021

KRUNSKI SVJEDOK UBOJSTVA Uhićena Alisa Mutao, MURIZ MEMIĆ: Dolijala mala lija

Osim Alise Mutap uhićen je i Muamer Ožegović, uposlenik hotela na Ilidži. Ožegović je bio recepcionar u hotelu “Crystal” na Ilidži u kobnoj noći. Nedavno je SIPA utvrdila da su snimci s hotela izbrisani.

Mutap je bila djevojka Memića u trenutku kada je on stradao na Ilidži 2016. godine, ali je ona kasnije tvrdila da se ničega ne sjeća i da ima amneziju. Alisa Mutap je ključni svjedok jer je te noći bila sa stradalim Dženanom Memićem.

 

Obitelj stradalog Dženana Memića tvrdi godinama da Alisa Mutap laže.

Mutap je nakon pretresa obiteljske kuće prebačena u prostorije MUP-a Sarajevske županije.

Iz MUP SŽ su priopćili da su uhićene dvije osobe.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo postupaju po Naredbi Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH vrše pretrese na dvije lokacije na području Kantona Sarajevo, jedna na području općine Ilidža, druga na području općine Stari grad Sarajevo, s ciljem prikupljanje dokaza, rasvjetljavanja i dokumentiranja kaznenih djela koja su predmet istrage Tužiteljstva Bosne i Hercegovine u okviru slučaja “Dženan Memić” – rekao je Mirza Hadžibadić, glasnogovornik MUP-a SŽ.

Tijekom današnjih aktivnosti policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ slobode su lišili dvije osobe, i to: A.R. i M.O.

Povodom uhićenja Alise Mutap Ramić se oglasio i otac ubijenog Dženana, Muriz Memić.

1955 dana ovo čekamo, Alisa je konačno uhićena. Ja kažem, mala lija je dolijala. Neću stati dok Dalida Burzić ne bude uhićena. Pet godina i četiri mjeseca ovo traje, ali evo dočekali smo i taj dan samo što kažu trebao je pravi tužitelj da se nađe jer Alisa je uživala zaštitu županijskog i Federalnog tužiteljstva ali evo dočekali smo – izjavio je Muriz Memić za portal “Avaza”. /HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>