Published On: Sub, sij. 27th, 2018

Kreševo: Građani biraju projekte koje treba implementirati

Općina Kreševo ponudila je svojim građanima da predstave projekte koje bi trebalo da se implementiraju u slijedećoj godini. Građani imaju mogućnost da se elektronski izjasne o projektima. Elektronsko glasanje je u tijeku i trajat će još sedam dana, odnosno do 2. veljače ove godine.

Osim elektronskim putem, građani će 2. veljače moći i u prostorijama Općine glasati za projekte pisanim putem u periodu od 9 do 15 sati. Glasanje se provodi u okviru općinskog projekta „Participativni budžet“.

Projekti vrijednosti do 6.000 koje su građani predložili odnose se uglavnom na uređenje dijelova mjesnih zajednica. Osam projekata za koje se može glasati su: uređenje ograde groblja u Kojsini, čišćenje kanala i propusta u MZ Crnići, proširenje mosta u mjestu Polje, uređenje dječjeg igrališta u centru Kreševa, uređenje korita rijeke Kreševčice i ugradnja drvenih kaskada.

Također predloženi projekti su i obnova ograde i prilaza Crkve u Crnićima, uređenje korita Jaza i postavljanje ograde i kapija na mjesno groblje „Troska“.

drukčiji.ba

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer