Published On: Pet, tra 29th, 2022

KRALJEVI RATNOHUŠKAČKE PROPAGANDE: FTV prozivaju BHRT za obmanu. Simpatični su….

Radio-televizija Federacije BiH odbacuje navode Upravnog odbora BHRT-a koji tvrde da je teška situacija na BHRT-u posljedica dugova entitetskih televizija.

Podsjećamo da Radio-televizija Federacije BiH nema niti jednu marku duga prema BHRT-u po bilo kojem osnovu, kao ni međusobnih sudskih procesa, te stoga pozivamo Upravni odbor BHRT-a da prestane svako malo obmanjivati javnost i vlastite zaposlenike, umjesto da jasno objave koja točno entitetska/državna/bilo koja poduzeća i koliko duguju BHRT-u – navodi se u priopćenju Radio-televizije Federacije BiH.

Dodaje se da je za ispunjavanje europske agende nužno provesti zakon i formirati Korporaciju javnih servisa. Puna provedba i poštivanje tog zakona riješit će probleme svih javnih servisa u BiH, kao i ogromne financijske probleme BHRT-a.

Pozivamo Upravni odbor BHRT-a da zajedno s poslovodstvom i generalnim direktorom BHRT-a jednom konačno preuzmu odgovornost za stanje u koje su doveli vlastito poduzeće – navodi se u priopćenju RTVFBiH.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Halal-krediti "Za Dom i Namještaj spremni"
Halal-krediti "Za Dom i Namještaj spremni"
20 dana prije

Ako čuveni Erdoganov Fond za Globalni Džihad opet ne priskoči u pomoč 🙁 – tisuću bošnjačkih sinekurista i sinekuristica će morati početi nešto i da rade u životu 🙁 – tako okrutnu sudbinu ipak nisu zaslužili 🙁 🙁

Halal-krediti "Za Dom i Namještaj spremni"
Halal-krediti "Za Dom i Namještaj spremni"
Šta ti kažeš na ovo?  Halal-krediti "Za Dom i Namještaj spremni"
20 dana prije

ps POUČAK: Senčo na Fejsu zaposlio 3 hamala, dvije ljubavnice, portira i kafe-kuharicu pa njih desetak prave bolji program nego ovih tisuću budžetskih glodavaca 🙁 🙁 !

Usput, Senči još ostalo i para da ode u Tursku na usađivanje kose 😎 – a ovi glodavci sa BHTV-a nemaju ni za obične frizure 🙁 …

Last edited 20 dana prije by Halal-krediti "Za Dom i Namještaj spremni"
Anonimac
Anonimac
20 dana prije

Dodaje se da je za ispunjavanje europske agende nužno provesti zakon i formirati Korporaciju javnih servisa. Puna provedba i poštivanje tog zakona riješit će probleme svih javnih servisa u BiH, kao i ogromne financijske probleme BHRT-a.”
Nova floskula za mazijanje, u okvirima zakonskog mazijanja ! Primjeniti samo us/tav fbih i nema ftv-a. Jerbo je po tom slovu us/tava, tv postaja u nadležnosti kantona-županija, ne FBiH kao entiteta. Ekhber

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
20 dana prije

Mi iz RSa nećemo plaćati niti jednu televiziju koja blati i vrijedja naš narod i entitet.Prvi put kad čujemo da pare od nase RTV pretplate odu iz RTRS u BiH TV mi ćemo prestati plaćati istu.Za sad 90 posto ljudi plaća TV pretplatu RTRSu.

Anonimac
Anonimac
19 dana prije

Ali i jedni i drugi tvrdo stoje da RTV Hercegbosne ne daju ni fening kao RTV operatoru trećeg konstitutivnog naroda. A znaju naređivati Hrvatima u sredšnjoj Bosni da im plačaju RTV pretplatu na nezakonit način: uz račun za utrošak el.energije.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
19 dana prije

Nitko nije dužan plaćati tv preko računa za struju, niti ga itko k tome može natjerati. Popuniš platni nalog za struju i platiš samo struju. Druga stvar je nepismenost.
EPHB je to iskustvo doživjela sa takvim pokušajima. Fata odalamila u Herceg-Bosni.

Last edited 19 dana prije by Anonimac