Published On: Uto, stu 7th, 2017

KRAJ POTRAGE Ivica Todorić predao se britanskoj policiji u Londonu!

Hrvatska policija primila je obavijest da je u 9:04 sati po lokalnom vremenu Ivica Todorić stigao u Charring Cross policijsku stanicu u Londonu.

Iz izvora bliskih Todoriću saznajemo da se sam predao policiji.

Todorićevi saradnici očekuju da će, nakon razgovora Todorić biti pušten na slobodu uz kauciju. U policiju je, kako saznajemo, došao u pratnji svojih britanskih odvjetnika.

N1 je jutros javio da će upravo do ovoga doći. Hrvatska je prethodno dostavila britanskoj policiji informaciju o adresi na kojoj se Todorić nalazi u Londonu, te je Todorićeva odluka da sam ode u policiju zapravo svojevrsna prevencija hapšenja.

Savjet odvjetnika u ovakvim slučajevima uglavnom je isti – samoinicijativan odlazak tražene osobe i predaja vlastima zemlje u kojoj su se skrili. Prema informacijima kojima raspolažemo, nakon predaje policiji, Todorićevi odvjetnici će odmah pokrenuti postupak zaštite od ekstradikcije s obrazloženjem zaštite od političkog progona.

Isto tako, neslužbeno saznajemo, navodno je posljednjih dana Todorić i skupljao novac za plaćanje jamčevine kako bi se protiv izručenja borio sa slobode.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x