Published On: Mon, Aug 31st, 2020

KOVAČEVIĆ: Uhićenje Draška Stanivukovića je jeftini publicitet

Glasnogovornik SNSD-a Radovan Kovačević komentirao je sinoćnji incident u Crnoj Gori prilikom čega je uhićen i iz zemlje protjeran PDP-ov Draško Stanivuković.

“Neodgovorno ponašanje kao i neodgovoran politički publicitet koji koristi isključivo Draško Stanivuković u smislu dobivanja jeftinog publiciteta koristi DPS-u i Mili Đukanoviću, koji na osnovu toga homogenizira svoje biračko tijelo”, rekao je za RTRS Kovačević.

Govoreći o odlasku zastupnika NSRS Draška Stanivukovića uoči izbora u Crnu Goru, Kovačević je napomenuo da je Republika Srpska bila izuzetno oprezna tijekom  cijelog razdoblja predizborne kampanje u toj zemlji.

“Apsolutno je jasno koga mi podržavamo, a to je naš narod i Srpsku pravoslavnu crkvu, ali i mir i stabilnost. Sada imamo ovakav jeftin politički performans od koga će najmanje koristi imati naš narod u Crnoj Gori”, poručio je Kovačević.

Podsjetimo, zastupnik Narodne skupštine RS-a Draško Stanivuković pušten je sinoć na slobodu iz policijske stanice nakon čega je protjeran iz Crne Gore uz dodatnu zabranu ulaska u zemlju na 12 mjeseci.

Stanivuković je priveden nakon što je član PDP-a iz Banje Luke sudjelovao u litiji u Nikšiću./HMS/