Published On: Čet, velj 28th, 2013

KOREJCI SU TOTALNO OPALJENI: Budimiru počasni doktorat iz, pazite sad, javne uprave!

Rektor Univerziteta “Sun Moon University” iz Koreje je neki veliki zajebant. Taj lik je  dodijelio nit manje nit više nego   titulu počasnog doktora Budimiru. Znao je Žifko u dubini duše da se treba ispisati s faksa i da nema smisla prenositi papire u Prišitinu. Osjećao je intuitivno  da ga u svijetloj budućnosti, negdje tamo daleko u nekoj neotomanskoj talionici naroda čekaju dvije mirovine, posao predsjednika protiv vlastitog naroda , nova samsung četvorka, rutana dabome, za pornjavu spremna! – te  doktorat iz  javne da prostiš administracije!
Da dobro ste čuli. Živko je odmah nakon mobitela dobio i doktorat iz oblasti javne uprave! Sad će kao vlasnik novog Samsunga i spomenutog doktorata  moći kvalitetnije nadzirati funkcioniranje javne uprave u svojoj virtualnoj zemljici Federaciji dok mu nekako ne dohakaju, budući da je na mjesto predsjednika FBIH došao uzurpiranjem Ustava, političkih prava vlastitog naroda te suspenzijom jednog dijela javne administracije.
Naime i CIK je dio javne administracije. Da ta institucija nije suspendirana naš mladi dotur javne adminsitracije danas bi brao višnje s Pepijem po Čitluku.
Kako je rekao rektor ovog Univerziteta Sun Jo Hwang, inače vrsni standup komičar povod za dodjelu ove visoke titule su napori predsjednika Budimira za nadilaženje razlika u ideologijama i razmišljanjima među narodima, na što je dvorana prasnula u smijeh. Naime, jasno je ko dan da je Platforma koja je iznjedrila Živka, te Živkova teorija jedne trećine i prodaje prava vlastitog naroda, itekako narušila odnose među BH narodima, unazadila odnose među istima te uništila svaki politički dijalog.
Jedinu zasluženu značku od Korejaca  dobio je predsjednik Bošnjakistana svojim doprinosom promoviranju mira u svijetu. Naime, gdje god se Živko pojvi, gostoprimci osjete to njegovo zračenje očajnika. Čovjeka koji je izdao vlastiti narod za dvije i pol fakin  godine nekakvog predsjednikovanja. Dok tako tumara svijetom, prezren i odbačen od sviju iz lica mu zrači beskrajna tuga, beznađe i  beskonačni jad. I najokorjeliji i najluđi kad to osjete na Živkovom licu  ušute se i skamene se shvaćajući koji teret taj papak nosi.  Prostorom tada ovlada mir, tišina i spokoj. – priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću tzv. predsjednika FBiH. U stvarnosti jedne zadojene budaletine iz Vira čiji je životni, politički i svaki drugi obzor širok koliko može biti širok jedan teren odbojke.
poskok.info