Published On: Čet, lis 14th, 2021

Konaković komentirao Zvizdićevu kandidaturu za Predsjedništvo

Predsjednik Naroda i pravde (NiP) zajedničkog Elmedin Konaković je poručio da će on osobno, kao i NiP, nastojati da tzv. Trojka ima kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ovo je izjavio u razgovoru za Klix.ba komentirajući da SDP, koji s NiP-om i Našom strankom čini tzv. Trojku, neće podržati Denisa Zvizdića kao kandidata Trojke za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na predstojećim Općim izborima. Ocijenio je da se mora sačekati na službeni stav SDP-a.

“Nisam vidio da je ijedan službeni organ SDP-a zauzeo bilo kakav stav, a mislim da niste ni vi. Uglavnom je riječ o poluinformacijama sa skupova, savjetovanja. Svaki pojedinac ima svoje mišljenje i to je demokratsko pravo”, rekao je Konaković.

Ukazao je na to da se i organi NiP-a moraju očitovati o ovom pitanju.

“Da dajem bilo kakav komentar, prije nego što čujem službeni stav bilo kojeg organa SDP-a ili prije nego što organi NiP-a zauzmu stav, bilo bi samo neko moje viđenje, a ono nije apsolutno presudno”, naveo je./HMS/

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Četa mala ali odabrana – od Šestorke osta Trojka slavna 🙁 …

Za Bošnjake bi najbolje bilo da se za bošnjačkog Predsjednika kandidira šejh Nezir Halilović Muderris, njega Bošnjaci poznaju i vole a i svejtski je poznat i priznat!!!

http://www.juliagorin.com/wordpress/?p=1372

Citat
Citat
Šta ti kažeš na ovo?  Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Kako gledate na bh muslimane s njihovom politikom?
Mrzite li ih više ili vam se gade?

Kako gledati na čovjeka koji samo zna lagati, varati, krasti, muljati i srati tj. takijati kako bi te uništio, a da te pritom laže u oči? 

Bh muslimani su nastali od Hrvata, Srba i drugih kojima je oportunizam bio važniji od principa. Dakle, ljudi s određenim karakternim crtama, a karakter se prenosi genima.
Njihovi potomci imaju iste karakterne crte, prilagođene novoj islamskoj baštini. Oni su jako iskompleksiran narod, prvenstveno jer u podsvijesti znaju kako su nastali. Nemaju povijest, dovoljno je reci da vjeruju u piramide u Visokom. Ponašaju se kao da nemaju šta izgubiti, a to je posljedica njihovog osobnog neznanja oko toga što su i tko su. 
 Takija im je način opstanka i to im je postala genetska osobina.
 Postoji li neki sličan primjer na svijetu?
U suvremeno vrijeme, od odlaska Osmanske Carevine, takija je oblik oportunizma. Malo su hrvatsko cvijeće, malo Jugoslaveni, malo glume graDZanine da bi se svidjeli zapadnoj ljevici … i na taj način prosperiraju. Dok drugi ne skuže da takijaju.

Kad se sastane manjak inteligencije sa islamom kao rezultat dobijes nesto podlo, pokvareno i prljavo poput hijena.

Zanimljivo je njihovo jednoumlje. Kod Hrvata i Srba ima raznih politicara i raznih ideologija. Kod bh muslimana su sve stranke potpuno iste. Sve su za ukidanje entiteta, kantona, konstitutivnosti naroda i za unitarizaciju. Mozda je razumljivo da nema ni jedna stranka koja kaze da treba da se odvoje sa svojih 23%, ali nema ni jedna stranka koja je za ravnopravnost dva entiteta i tri naroda. Bukvalno svi na to gledaju kao na smetnju i zele unitarnu BiH. Jedina je razlika sto tzv. desnica potencira veci uticaj religije i suradnje sa islamskim zemljama, a tzv. ljevica ne. Oni su vjerovatno jedini narod koji nema ni jednu stranku koja u svom nazivu sadrzi ime naroda. Oni nemaju niti jednog ozbiljnog i realističnog političara, svi su zli, pokvareni i zaostali, a mržnja im ide ispred zdravog razuma. Svi do jednog su panjevi za Gunnessovu knjigu rekorda.
 Kod njih se zajedno sa histerijom širi i nadanje u čudo. Pozicija im nikad nije bila gora, a kraj agonije se ne nazire.
Zato ih treba ih nagaziti do kraja kao i njihove kvislinge među Hrvatima i Srbima.

Josip
Josip
Šta ti kažeš na ovo?  Citat
1 godina prije

Komentar za desetku, jedan od najboljih ako ne i najbolji na ovom portalu.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Josip
1 godina prije

Svaki mu je prva liga.

Josip
Josip
Šta ti kažeš na ovo?  Citat
1 godina prije

“Kad se sastane manjak inteligencije sa islamom kao rezultat dobijes nesto podlo, pokvareno i prljavo poput hijena.”
Ovo treba uokviriti.

Citat
Citat
Šta ti kažeš na ovo?  Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Pitanje za administratora portala.
Zasto ne dopustate da ostavim komentar?

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
Šta ti kažeš na ovo?  Citat
1 godina prije
  1. Haso je VK buregdžija a ne administrator portala, i ja ubacujem kod 7 braće da onaj zločesti Disqus opet ne proradi – Allah mu servere spržio!
  2. Pa uspio si postaviš komentar …
  3. Izgleda da su se Soroševci i Hrvati sa Poskoka međusobno posvađali pa sada Hrvati dozvoljavaju komentare na svojim topicima a Soroševci i Bošnje više ne dozvoljavaju!

Malo više o “Sedam braće”:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Turbe_sedam_braće_u_Sarajevu

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Šefik grije stolicu Bakiru, a razvlačanjem izmijena Izbornog zakona do u beskraj, što je općenito porodilo BiH krizu, Bošnjaci idu na četvrti Komšićev mandat.
Računajući da će Dodik pasti nadaju se Šaroviću ili Borenoviću i laganoj inicijativi u preuzimanju BiH pod unitarnu drežavu sa večinskim islamskim stanovništvom, što se više neće provjeravati sve dok ovakav namješteni poipis odgovara muslimanima.
Usvajanjem izbonog zakona koji će osigurati da muslimani ne mogu nikad više Hrvatima birati ljude u organe vlasti, predsjedništvo ili javna poduzeća, muslimanima bi se stavilo do znanja da od unitarne muslimanije nema ništa, čime bi popustio pritisak i na RS koji bi zatim relaksirao retoriku, jer RS više ne bi bila upitna kako to traže muslimani, kojim bi bilo jasno već izbnornim zakonom da BiH ne može biti njihova muslimanija kako to nalaže Islamska deklaracija i situacija bi se neminovno relaksirala.
Ključ BiH je u Izbornom zakonu.