Published On: Sri, pro 30th, 2020
#3rd | By Desk

KONAČNO: Prva sjednica Vlade HBŽ-a

U srijedu 30. prosinca 2020. nakon uspostavljanja novog saziva Vlade HBŽ-a održana je i prva sjednica.

Na ovoj 1. sjednici Vlada Hercegbosanske županije razmatrala je i donijela Odlukuo izmjenama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava ”Potpore zdravstvenim institucijama” utvrđenog Proračunom Hercegbosanske županije za 2020. godinu u Ministarstvu rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u iznosu od 1.217.300 KM.

Raspodjela sredstava s tekućeg transfera ”Potpore za zdravstvene institucije” vršit će se u svrhu potpora zdravstvenim institucijama za pokriće dijela povećanja koeficijenta za obračun plaće u 2020. godini na temelju postojećih kolektivnih ugovora i u svrhu nabavke opreme za borbu protiv korona virusa.

Donesena je Odluka o odobravanju financijskih sredstava u iznosu od 15.000,00 KM iz Tekuće pričuve Ministarstvu rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije u svrhu financijske pomoći Domu zdravlja Kupres za tekuće poslovanje. Vlada je donijela i Odluku o preraspodjeli sredstava unutar Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i Odluku o odobravanju financijskih sredstava za nabavu testova za PCR aparat u ukupnome iznosu od 26.000 KM.

Donesena je i Odluka o vršenju popisa kod korisnika Proračuna Hercegbosanske županije te Rješenje o imenovanju Središnjeg popisnog povjerenstva Hercegbosanske županije. /HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x