Published On: Sub, lip 1st, 2019

KONAČNO OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE UBIJEN DAVID DRAGIČEVIĆ?!

Odvjetnik Duško Tomić sinoć je ponovio u emisiji Izazovi BN TV da je David Dragičević ubijen, međutim otkrio je i motive ubojstva koji su javnosti sve do jučer bili nepoznanica, zašto bi netko uopće želio ubiti Davida.

Govoreći o istrazi, Tomić je rekao kako je došao do pouzdane informacije da je motiv tog ubojstva “hakerski ulazak u jedan račun gdje je ogroman novac”.

Kako je bio u odvjetničkom timu obitelji Dragičević, Tomić kaže da je osobno upoznao odvjetnički tim i razgovarao sa Davidovim ocem, Davorom Dragičevićem, u nazočnosti istražitelja.

-Od Davora u nazočnosti mog istražitelja sam tražio da mi kaže da li to točno. Imam saznanja da je pokojni David kao veliki stručnjak ušao u sustav i otkrio veliki novac, da je promijenio šifru, i da tada kada su ga stisli nije znao reći koja je to nova šifra ili nije htio i da je zbog toga izgubio život. Ili su ga ubili pa bacili, ili su ga jurili pa ubili ili je on skočio … to više nije bitno momak je mrtav – kazao je Tomić.

Dalje je naveo kako mu je tada Davor rekao “da je on znao,i da je tu šifru zaštitio sa pet sustava”.

-Tada sam rekao da o tome moramo informirati i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac – čiji je novac taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me je pozvao i rekao: “Zaboravi više ovu priču, ti si moj odvjetnik” – rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on odvjetnik istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

Duško Tomić je bio u odvjetničkom timu koji je obitelj angažirala u slučaju Davida Dragičevića.

-Ja sam imao punomoć od majke i oca da formiram jedan tim i da idemo ka tome. Ja sam po osobnoj inicijativi prihvatio Antu Nobila kao vrsnoga odvjetnika iz Hrvatske, Zoru Nikadinović iz Beograda, Davor Dragičević je tražio da tu uđe i Ifet Feraget. Krenuli smo jako dobro, međutim, kako je vrijeme odmicalo imali smo drugačije koncepte. Naš koncept je bio utvrditi istinu. Mi ne možemo da utvrdimo istinu ako se ne približimo policiji i Tužiteljstvu, a u startu je bilo da nećemo sa njima – podsjetio je Tomić u emisiji Izazovi BN TV.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare