Published On: Ned, pro 23rd, 2018

KOMŠIĆEV SAVJETNIK O HRVATSKOJ PREDSJEDNICI: “Ova foka opet sere jebo joj Islam mater, treba im pustiti priču o vehabijama po Jadranu…”

 

Hrvati u BIH “nisu ugroženi” govorio je pokojni Ashdown. Samo plaćaju Nihada Hebibovića. Autora ovih FB statusa. On je savjetnik Komšiću. I njega plaćamo. I takva je država u kojoj smo “ravnopravni”. U kojoj je prevelik “katalog naših prava”. I u kojoj nam Inzko poručuje da nemamo razlog da se bunimo.

E pa imamo…

U normalnoj državi autor ovih statusa ne bi smio biti savjetnik “hrvatskom” članu Predsjedništva. Morao bi dobiti otkaz. Ovaj narativ nema nikakvih dodirnih točaka s europskim vrijednostima i demokracijom.

Hrvati nisu dužni poštovati državu koja nad njima provodi institucionalni teror. Ovaj status nije samo dokaz institucionalnog terora. Ovaj status zaposlenog u uredu “hrvatskog” člana predsjedništva bio je poziv na strašenje mogućim terorizmom u Hrvatskoj. Poziv na uništenje RH turističke sezone za koji je sam Komšićev savjetnik najavio da će se maksimalno potruditi oko toga. I on nije jedini Komšićevac koji je to najavljivao.

Sve je zapisano a RH tajne službe upoznate su sa svime.

Inače treba li čuditi da Komšićevi pobornici pozivaju na otvoreni fašizam,  silovanja i nabijanja na kolac lidera u Hrvata ako mu ovakvi suradnici u uredu imaju javni rječnik?

Stoga je pismo hrvatske veleposlanice Marinčić koja se Komšiću obraća s “poštovani” još čudnije. Ona kao da uopće prati što se događa tu.

 

Poskok.info

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare