Published On: Čet, svi 20th, 2021

Komšić, potpuno lišen svake introspekcije i nakon što ga je Milanović ponizio mrtav-ozbiljan tvrdi: ‘Ja i Zoki smo si ok’

Otkako je izabran za hrvatskog predsjednika Milanović se nije niti jednom službeno sastao s Komšićem

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić tvrdi kako između njega i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića nema problema u komunikaciji te kako je to bio slučaj i tijekom sastanka na vrhu procesa Brdo-Brijuni održanog ranije ovog tjedna.

“Najkraće rečeno, izgledalo je kao da nikad ništa nije bilo”, kazao je Komšić u intervjuu za bosanskohercegovačku redakciju N1 televizije. Time je aludirao na ranije Milanovićeve izjave u kojima je on doveo u pitanje legitimitet Komšića kao hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Podsjetimo, Milanović je u rujnu prošle godine izjavio kako Komšić “parazitira na hrvatskom biračkom tijelu i dokle god se to ne promijeni, situacija će biti nenormalna”.

Otkako je izabran za hrvatskog predsjednika Milanović se nije niti jednom službeno sastao s Komšićem, ali je zato u Zagrebu primio srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika za kojeg je ocijenio da je legitimni predstavnik bosanskih Srba. Komšić je na to Milanoviću poručio kako se tim činom svrstao u red europskih diktatora poput bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka, jednog od rijetkih političara koji su bili spremni nasamo razgovarati s Dodikom.

Kamere su zabilježile kako su se Milanović i Komšić na samitu Brdo-Brijuni 17. svibnja ipak srdačno pozdravili i rukovali, a Komšić sada kaže kako je u tom duhu protekla i sva njihova komunikacija tog dana.

“Nije bilo neke napetosti između Zorana i mene, na kraju krajeva dugo se mi znamo”, kazao je Komšić dodajući kako ne bi trebao biti problema u komunikaciji predstavnika zemalja koje su upućene jedna na drugu.

Hina

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>