Published On: Sri, lis 10th, 2018
#3rd | By Desk

NAKON GRUDA I ČAPLJINE: Komšić proglašen nepoželjnim i u Posušju

Jedan od dvoja novoizabranih bošnjačka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić, nije dobrodošao ni u Posušje. Treći je to grad, nakon Grude i Čapljine koji je Komšića proglasio nepoželjnom osobom na svom teritoriju. Komšić je tako postao prva nepoželjna osoba u povijesti Posušja.

Osoba koja iz dana u dan radi na dekostitutivnosti Hrvata u BiH, koja koketira sa svojom nacionalnosti ovisno o trenutnim potrebama i koja je po treći put bošnjačkim glasovima uzurpirala mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne može predstavljati hrvatski narod u Bosni i Hercegovini i nikada neće biti dobrodošla u naše Posušje.

Na ovim izborima Posušje je jasno reklo tko je hrvatski član Predsjedništva BiH. Skoro 90% birača dalo je potporu dr. Draganu Čoviću i političkim strankama okupljenim oko Hrvatskog narodnog sabora.

Odlučno i hrabro stojimo uz HNS i  predsjednika Čovića u daljnjoj borbi za jednakopravnost i konstitutivnost Hrvata u Bosni i Hercegovini. Budimo ustrajni u zalaganjima za pravedna, logična i ustavna zakonska rješenja izbornog procesa kako bi u što skorijem roku nadišli ovu anomaliju koja omogućuje brojnijem narodu da majorizira malobrojniji birajući mu predstavnike.

Općinski načelnik
Branko Bago

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare