NAKON ŠTO JE IZIŠAO IZ JURIŠIĆA: "Čovjek koji izdati ne zna" će ući u Komšića

Ujedinit će snage jer im se stranački programi nimalo ne razlikuju, a poučeni cijepanjem glasova na proteklim izborima, posebno među Hrvatima, odlučili su kako je bolje da nastupe zajedno.
Nelegitimni član Predsjedništva BiH i bivši član SDP-a, Željko Komšić, i nadmeni narcisoidni pripuz  bošnjačkog nacionalizma  Živko Budimir, ipak će ujediniti svoje stranke.
Naime, kako je dogovoreno na susretu dvojice osnivača novih stranaka, koji je održan u subotu u Sarajevu, Komšićeva Demokratska fronta i Budimirova Stranka pravde i povjerenja ujedinit će se u jednu stranku, pa će 7. travnja održati zajedničku osnivačku skupštinu.
Prema dogovoru, održanom u Komšićevom uredu, prijedlog je da se stranka zove Demokratska fronta pravde, a odluku o ujedinjenju donijeli su kako se na sljedećim izborima ne bi doveli u opasnost da izgube povjerenje građana zbog dijeljenja glasova.
Kako se moglo čuti na sastanku, ujedinit će snage jer im se stranački programi nimalo ne razlikuju, a poučeni cijepanjem glasova na proteklim izborima, posebno među Hrvatima, odlučili su kako je bolje da nastupe zajedno.
Uvjereni su da će dobiti povjerenje glasača svojih bivših stranaka, ali računaju i na glasove glasača stranke Radom za boljitak jer su ih braća Lijanovići prevarila i nikada im nisu platila glasovanje. O prevarama drugih stranaka, kažu, ne treba ni govoriti.
Podsjećamo i Komšić i Budimir napustili su svoje stranke zbog neslaganja s čelništvima stranaka te odlučili krenuti u ”solo karijere”. No, nakon analize političke situacije i savjetovanja sa stručnjacima odlučili su ipak ujediniti se i, sa zajedničkom, vizijom nastupiti na sljedećim izborima.
Tijekom sastanka, dva su političara razgovarali i u situaciji u Federaciji BiH te u Mostaru. Komšić je podržao Budimirovo djelovanje kao predsjednika Federacije BiH, a zaključeno je kako treba podržati Jerku Ivankovića Lijanovića u preuzimanju Vlade Federacije jer radi po naputcima SAD-a, a dogovoreno je da se nakon osnivačke skupštine stranke, predloži zajednički kandidat za gradonačelnika Mostara.