Published On: Čet, sij 16th, 2014

Kome je u interesu da se ne otkrije lijek za rak?

Italijanskog lječnog koji rak liječi sodom bikarbonom strpali u zatvor! Dr. Tulio Simoncini, talijanski stručnjak u području onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma, tvrdi da je karcinom zapravo infekcija kandidom i da se uspješno liječi sodom bikarbonom. Poslije ovih tvrdnji Simoncini je završio u zatvoru.
“Rak se može liječiti kao bilo koja gljivica – sodom bikarbonom”. Ovo već nekoliko godina tvrdi i svoje pacijente tako liječi talijanski doktor Tulio Simoncini.
Srpski liječnik Marko Jovašević prenio je savjete talijanskog kolege na svoj blog, a Telegraph ih u cjelosti predstavlja:

Što je zapravo utvrdio talijanski liječnik?

– Candida albicans je gljivica koja je u određenim količinama prisutna u svakome od nas. Kandida raste u crijevnoj flori svih ljudi i njezin je sastavni dio. Ova gljivica također živi u ustima, grlu i spolnim organima većine ljudi. Organizam zdravog čovjeka održava kandidu pod kontrolom, ali ako iz nekih razloga imunitet opadne i gljivica se razmnoži, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.
Nažalost mnoštvo faktora u našem modernom životu pogoduje rastu candide. Stres, prekomjerno korištenje antibiotika, nezdrava prehrana, sredstva protiv kontracepcije … – sve to utječe na rast candide u organizmu, koja uzrokuje brojne probleme. ”

Kandida i rak

Dr. Tulio Simoncini – talijanski liječnik i stručnjak u području onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma – tvrdi da je karcinom upravo infekcija kandidom, i da teorija konvencionalne medicine o tome, da rak nastaje kao rezultat nepravilnog funkcioniranja stanica, ne pije vodu.
Od samog početka svoje medicinske karijere, ovaj liječnik vidio je da nešto ozbiljno nije u redu sa konvencionalnim načinom liječenja raka:
“Svuda oko sebe sam vidio nepodnošljivu patnju. U bolničkim onkološkim sobama djeca su umirala. Patio sam, kada sam gledao jadnu djecu, koja su umirala od posljedica kemoterapije “- kaže dr. Tulio Simoncini.
Njegova frustracija i bol pokrenuli su ga da traži nove načine razumijevanja ove opake bolesti. Počeo je svoja istraživanja sa otvorenim umom, bez predrasuda i strogih pretpostavki. Simoncini je shvatio da mora postojati povezanost između svih vrsta karcinoma – bez obzira na to gdje se nalaze u tijelu.
Proučavajući karcinome, primijetio je da su sve izrasline raka imale istu boju – bijelu, kao i candida. Povezavši bijele naslage s kolonizacijom kandide, Simoncini je krenuo sa daljim istraživanjem ovog fenomena. Nakon nekog vremena, Simoncini je shvatio da formiranje stanica raka nije “pogreška” u funkcioniranju organizma, već zaštitna reakcija organizma na invaziju candide.
Konvencionalna medicina tvrdi da je daljnje širenje raka uzrokovano “malignim” stanicama raka koje su “pobjegle” sa izvornog tumora. Međutim ovaj ljekar tvrdi da to nije tako. Dalje širenje raka je također uzrokovano pravim uzročnikom tumora – kandidom.
Uostalom pravi uzročnik raka, kao i drugih bolesti, je oslabljeni imunitet. Kada imunitet funkcionira ispravno, odmah rješava problem prije nego što situacija izmakne kontroli. U ovom slučaju zdrav imunitet drži nivo candide u organizmu pod kontrolom, sprečavajući njezino daljnje širenje.

Lijek protiv kandide

Kada je Simoncini shvatio da je rak uzrokovan kandidom, nastavio je tražiti lijek koji bi učinkovito ubijao kandidu i na takav način liječio rak. Brzo je shvatio da obični lijekovi protiv gljivica ne funkcioniraju, jer candida brzo mutira da bi se obranila, čak se i počinje hraniti lijekom koji je bio namijenjen njenom ubijanju.
Umjesto toga Simoncini je pronašao nešto puno jednostavnije i bolje – sodu bikarbonu. “Da, stara dobra soda bikarbona je dovoljna da riješi ovaj problem”, tvrdi ovaj liječnik. Za razliku od drugih lijekova kandida se ne može prilagoditi sodi bikarboni.
Drevni Egipćani također su znali za djelovanje anti-gljivičnih lijekova, au indijskoj literaturi za liječenje raka preporučuju se lijekovi sa snažnim baznim svojstvima, poput sode bikarbone.
Simoncini je počeo koristiti sodu bikarbonu za uništavanje kandide. Njegov prvi pacijent bio je Talijan Gennaro Sangermani koji je pušten iz bolnice da bi umro zbog raka pluća. Nakon nekoliko mjeseci pacijent ne samo da nije umro, nego se odlično osjećao i bio u potpunosti zdrav.

Sudbina talijanskog ljekara

Dalje je slijedilo sve više slučajeva izlječenja od raka, nakon čega je Simoncini odlučio predstaviti svoje pronalaske talijanskom Ministarstvu zdravlja u nadi da će se nastaviti znanstvena istraživanja u tom smjeru. Međutim, ministarstvo ne samo da je ignoriralo njegovo otkriće nego su ga i okrivili za “ilegalno korištenje lijekova koji nisu odobreni od strane Ministarstva zdravlja”.
Nakon duge kampanje ismijavanja i ponižavanja, Simoncinija su osudili na tri godine zatvora zbog “štete” nanijete pacijentima koje je izliječio od raka. Onkolozi su smatrali pokušaj liječenja raka sa sodom bikarbonom “ludom” i “opasnom” idejom, a sodu su nazivali “lijekom” koji je Simoncini “ilegalno propisivao svojim pacijentima”.
Ljekar, Marko Jovašević je nakon objavljivanja priče o svom talijanskom kolegi počeo dobivati ​​prijetnje da će biti tužen Ljekarskoj komori Srbije jer potiče liječenje alternativnim i neispitanim lijekovima