Published On: Thu, Apr 25th, 2019

KOJI ZET Dino Rađa istetovirao imena roditelja svoje supruge: ‘Koliko ih volim to je posebna priča’

Odabir tetovaže, koja će vaše tijelo krasiti do kraja života, nije nimalo lagan zadatak, a rijetki su oni koji se odlučuju na svoje tijelo trajno upisati imena, osim ako u pitanju nisu roditelji, braća i sestre ili djeca. Stoga je košarkaška legenda svojim potezom mnoge iznenadila. Nakon brojnih tetovaža, onu najnoviju posvetio je, ni manje ni više nego roditeljima svoje supruge Viktorije.

Tko je barem jednom pogledao na Facebook profil košarkaške legende Dine Rađe, ostao bi oduševljen njegovim objavama. Crtice iz svakodnevnog života upotpunjene njegovim humorom nasmijavaju sve, a posljednja koju je objavio doista je iznenadila sve.

Iako je u posljednje vrijeme većina njegovih snimki vezana uz ‘Ples sa zvijezdama’, u kojem se natječe njegova supruga Viktorija, Dino Rađa ovoga se puta odlučio ispričati priču o jednoj od svojih mnogobrojnih tetovaža koja je, vjerovali ili ne, posvećena njegovom puncu i punici, odnosno roditeljima njegove supruge.

Na lijevom ramenu Dino Rađa istetovirao je njihova imena, a sve je popratio i mnogobrojnim obiteljskim fotografijama. Njegov status prenosimo u cijelosti:

Stipe i Mare. Za one koji ih znaju dosta je reć – Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Ka Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju, ajmo provat opisat. Ja njih obožavan. Koji to zet voli punca i punicu? Punca još kako, ali punicu? Evo ovaj. A koliko ih volin to je posebna priča.

Neka se javi jedan koji je tetovira njihova imena, a da su još živi i zdravi? Taj san. Jedan dan me pukla ljubav, otiša, ugravira i doša doma. Stipe je cili život radija u Škveru. Malo Dojčland pa nazad u Škver. Nema tog kuvara koji će nešto bolje skuvat. Ono narodno, ne ove Michelinove zalogajčiće.

Ić s njime na ribe posebni je gušt. Dok ja bacin sidro on je već prvu lignju izvuka. I može bilo ko po metra od njega isti peškafondo bacit, uvatiće jednu, dok ih Stipe izvuče deset. Kako, neman pojma, ali san masu puta na svoje oči gleda. I ništa mu nije teško. Ni vozit dicu, ni čuvat u ponoć i u podne ni pazit ni bit dida i po. Kad vidin kakvi je prema njima i koliko ga vole suze mi dođu na oči.

Mare je ona iz videa od prije par dana. Bolja od kruva. Kad nas dvoje idemo negdi na put možemo dicu ladno ostavit s njima i znamo da će bit sve ok. Doduše, malo će više slatkoga dobit, ali discipline neće falit. Baba voli peć palačinke. Ali samo dvi kaže kad ja pizdin da puno slatkog dobiju. Naravno na kraju fala van šta ste moju ljubav napravili onakvu kakva je, ali o njoj drugon prilikon. Voli vas jedini vaš zet.’