Published On: Uto, stu 5th, 2019

KOJA LAVICA Curica (11) golim rukama napala krokodila, iskopala mu oči i spasila život prijateljici (9)

Devetogoodišnja djevojčica Latoya Muwani kupala se u potoku kad ju je zgrabio golemi krokodil. Tko zna kako bi se provela da nije bilo njene dvije godine starije prijateljice Rebecce Munkombwe koja ju je spasila hrabrom i brzom reakcijom.

Kad je curica iz Zimbabvea vidjela da je krokodil njenu malu prijateljicu počeo vući pod vodu, skočila je na njega i počela mu kopati oči sve dok nije pustio drugu djevojčicu.

“Tek što sam izašla iz vode čula sam kako Latoya viče da ju je nešto ugrizlo za ruku. Odmah sam se bacila u vodu. Ona je vrištala od bola i govorila da je nešto grize i vuče pod vodu”, kaže Rebecca.

Ubrzo je shvatila da se radi o krokodilu te je odmah prešla u napad.

“Skočila sam na njega i počela ga lupati šakama, a onda sam mu počela prste zabijati u oči sve dok je nije pustio. Kad se oslobodila, zajedno smo otplivale do obale gdje su je druga djeca izvukla iz vode. Srećom, krokodil nas nije ponovno napadao”, ispričala je za The Sunday Times.

Rebecca nije pretrpjela nikakve ozljede, dok je njena prijateljica završila u bolnici, ali su liječnici otkrili da i ona ima samo “blage ozljede”.

Latoyin otac je za lokalne medije rekao da je pomislio na najgore kad je čuo da mu je krokodil napao kćer.

“Ne znam kako ju je uspjela spasiti, ali zahvalan sam bogu. Latoya se odlično oporavlja i uskoro će biti puštena iz bolnice”, ispričao je on.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare