Published On: Sri, svi 8th, 2013

Koja je uloga đenerala Živke u oslobađanju druga Mirke?

Od dolaska Miroslava Kutle, danas slobodnog čovjeka u BIH, zanimljivo, naglo je porastao broj gostovanja Živke Budimira, Zvonke Jurišića i ostale platformaške bratije na Kutlinoj Tv, konkretno u emisiji TV Bujica koju vodi najobjektivnije novinarče perecijskih bespuća stanoviti Bujanec. Lik koji poznaje BIH točno onoliko koliko i Kutle kazneni zakon RH.  Svatko onaj tko je u BIH napadao Platformu, našao se na meti Kutline TV. Jer Kutli je Platforma očito trebala. A kako vidimo i valjala budući da je u BIH oslobođen za kazneno djelo koje mu je u RH posve dokazano. Što je u državi u kojoj šefovi stranaka postavljaju kume i kumčad za tužitelje posve moguće. Nakon uhićenja čovjeka koji je milovao silovatelje, Živke Rešetke, Kutlina TV još je žešća u napadima na antiživkiste. Pa se za tu namjenu koriste oronuli džepni perecijski državotvorci. Svakakvi strahostratezi Loše, Lošiji i Tomci, pokoji Banac, likovi koje moderna perecijska kleptoburžoazija izvlači iz rukava po potrebi. Za male pare. Il welness u hotelu Brotnjo.
Likovi koji su nekad imali državnu misao, osjećaj za pravdu i nagon za ljudska prava, danas javno brane bošnjačko pravo na poklapanje Hrvata u FBIH, sve koji se tome suprotstave nazivaju prosrbima, a srbofobijom i famoznim SANUom2 plaše ono malo naivnije publike.
Postavlja se pitanje, je li Živko Rešetka, dok je bio moćan, svoju PR promidžbu na Kutlinoj TV plaćao procesom oslobađanja druga Miroslava u BIH?
Jer nekako, ma koliko Bujanec bio loš novinar, i bezvezan lik, upada u oči fanatičan nagon da se jednostrano predstave stvari, bez da se one koje se napada uopće upita za njihov stav o svemu tome.
Potom, bolestan propagandni nagon da se Živka Budimira potom predstavi kao vizionara i modernog hrvatskog političkog zatvorenika u BIH, gazeći preko svih činjenica, pa i preko činjenice da se isti stavio u pogon kršenja ljudskih prava vlastitog naroda, što borcu za ljudska prava HHO Bancu apsolutno ne smeta, bar dok mu HHO centrala u Europi pojma o tome nema, što velikom tragatelju za istinom  Zdravku Pokajniku koji s istinom baš i nema sreće , smeta još manje; posebno nakon večere, i welnessa. Sve to navodi na zaključak, da postoji fina, uštimana, i tanka tajna veza između najpoznatijeg uhićenika u BIH i najpoznatijeg oslobođenog u BIH. Druga Žifka i druga Mirka.
Bujanec o tome zna sve. Bilo bi ga dobro ispitati. I to poslati mu nekog Srbina iz RH MUP-a da to obavi. Nekako je povijesno i ispravno.
poskok.info