Published On: Uto, kol 28th, 2012

Kod Posušja ozlijeđeno 15-mjesečno dijete, zbog teških ozljeda prebačeno u KBC Split

Jučer u 12:20 h PU Posušje zaprimila je prijavu da je u prometnoj nezgodi, koja se dogodila u mjestu Batin, 15-mjesečno dijete zadobilo teške tjelesne ozljede zbog kojih je, nakon ukazane hitne medicinske pomoći, prevezeno u KBC Split.

Prema navodima iz prijave dijete je, u blizini obiteljske kuće, udarilo motorno vozilo marke VW Golf tip III, kojim je upravljao J. P. (70) iz Batina, općina Posušje. Postupajući po prijavi policijski službenici PU Posušje izvršili su očevid, uzeli izjave od svjedoka, te privremeno oduzeli motorno vozilo koje je sudjelovalo u nezgodi.Vozač J. P. (70) priveden je u službene prostorije gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je odvezen u Dom zdravlja Posušje gdje mu je uzet uzorak krvi kojeg ćemo poslati na vještačenje.

Temeljem izvršenog očevida, iskaza svjedoka, te iskaza J. P. (70) utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je J. P. (70) počinio kazneno djelo iz čl. 336. st. 1. KZ-a FBiH (Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa). PU Posušje u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (70), priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare