Published On: Wed, Feb 12th, 2020

Kobe Bryant i njegova kćerka sahranjeni na privatnoj ceremoniji

Legendarni košarkaš Kobe Bryant i njegova kći Gianna sahranjeni su na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji, prenose američki mediji.

Sahrana se održala prošlog petka u Corona Del Maru, a javni ispraćaj svih devet žrtava helikopterske nesreće zakazan je za 24. veljače u Staples Centru u Los Angelesu. Razlog tog datuma su brojevi koje su Bryant i Gianna nosili na dresovima – 24 i 2.

“Vanessa i obitelj željeli su privatnu sahranu kako bi oplakali njihov gubitak. Ceremonija je bila izuzetno teška za sve jer im je još uvijek teško shvatiti da su izgubili dvije predivne duše”, prenio je Entertainment Tonight izjavu svog izvora, prenosi Index.

Podsjetimo, Bryant i njegova 13-godišnja kćerka poginuli su 26. siječnja s još sedam osoba u padu Bryantovog helikoptera kod Los Angelesa. Osim Gianne, Bryant je sa suprugom Vanessom imao još tri kćeri – Nataliju, Bianku i Capri.

U karijeri je osvojio pet naslova NBA prvaka, dvaput je bio najkorisniji igrač finala, a jednom regularne sezone. LA Lakersi su krajem 2017. umirovili njegove brojeve 8 i 24. Imao je 41 godinu./HMS/