Published On: Pon, lis 8th, 2018

Knezović Komšićevim glasačima: “Nikad vas ne bih mogao žaliti jer se zlo teško može žaliti, ali žao mi je vaše djece, vaših unuka.”

Društveni aktivist i kolumnist Marijan Knezović na Facebook profilu objavio je status povodom neslužbenih rezultata i medijskih napisa koji predviđaju pobjedu Željka Komšića kao kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, prenosi pogled.ba

Knezović je istaknuo žaljenje zbog ovog čina bošnjačke većine jer ne ostavljaju dobar primjer svojoj djeci i unucima, kao i činjenicom da imena dobrih predaka prljaju mržnjom i ksenofobijom.

Njegov tekst pod naslovom “Dan patološke mržnje u Bosni i Hercegovini (7. listopad 2018.)” prenosimo u cijelosti:

“Svi vi Bošnjaci koji ste dali glas iskompleksiranoj i frustriranoj dvorskoj ludi, Željku Komšiću, nikad vas ne bih mogao žaliti jer se zlo teško može žaliti, ali žao mi je vaše djece, vaših unuka. Od koga će oni učiti o ljubavi dok vi mrzite? Ostavljate svom najvećem bogatstvu najgore primjere, učite ih mržnji po nacionalnoj osnovi, udaljavate ih od ljubavi, razumijevanja. Pokazujete im kako najviše treba mrziti onoga koji vas je jučer spašavao, a danas s njim dijelite dvorište.

Žao mi je vaših dobrih predaka čija imena prljate mržnjom i ksenofobijom.

Da, nanosite štetu hrvatskome narodu, ogromnu, ali najveću svojoj djeci i unucima. Hrvati su pokazali kako ogromne štete često izađu na velika dobra. Stotine tisuća vas koji ste danas profesionalno mrzili vršeći “građansku dužnost”, udaljite vašu djecu od knjiga u kojima se spominje što je pravda, moral, dostojanstvo, tolerancija.

Ako vam djeca upoznaju te vrednote, gledat će vas s gađenjem.

Svoju mržnju pokazali ste cijelom svijetu i on će je ovaj put vidjeti. Hrvati su izabrali svog člana predsjedništva, “izborni rezultati za člana predsjedništva” u BiH to nisu, oni su zapravo tek anketa o mržnji prema Hrvatima, a zemlje u kojima ovoliko ljudi mrzi po profesionalnoj dužnosti – ne traju zauvijek.

Čestitke svim kandidatima na svim razinama koji su pobijedili voljom hrvatskih biračica i birača, bez obzira je li ih netko preglasao ili ne. Hvala svim Bošnjacima koji su danas glasovali za svoje, a ne tuđe predstavnike. Da ih je više, danas bi mogli obilježavati demokraciju, a ne patološku mržnju“, napisao je Knezović.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare