Published On: Ned, kol 14th, 2022

KISSINGER: SAD su na rubu rata s Kinom i Rusijom

Bivši američki državni tajnik Henry Kissinger rekao je da je Washington odbacio tradicionalnu diplomaciju i da je u odsustvu velikog lidera svijet doveo do ruba rata s Rusijom i Kinom zbog Ukrajine i Tajvana.

“Na rubu smo rata s Rusijom i Kinom zbog pitanja čiji smo dijelimični tvorci bez ikakvog koncepta kako će se kriza završiti ili gdje će nas odvesti”, rekao je Kissinger za dnevnik “Wallstreet Journal”.

Prema njegovim riječima, moderni američki lideri vide diplomaciju kao nešto zbog čega trebaju imati “osobne odnose s neprijateljem”, pokušavaju preobraziti ili osuditi svoje sugovornike i ne pokušavaju shvaiti njihovo razmišljanje.

Kissinger smatra da SAD trebaju tražiti ravnotežu između sebe, Rusije i Kine.

On smatra da sve što SAD treba raditi je ne jačati tenzije već stvarati mogućnost kako bi imale neku svrhu./Srna/HMS/

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Aha vidi vraga,prvi puta u povijesti postoji prijetnja da SAD,kao glavni izazivaci nereda u svijetu,dobiju po p…i,pa je zavladala zabrinutost.

???😂😂😂
???😂😂😂
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Iz zrakoplovnog aviona se vidi da se namješta rat… izaziva se planirano, kao i lažna pandemija, klimatske lazljive promjene, izmišljanje novih” virusa”… izbacuju ih kao na traci…. ova spodoba vodi operaciju..

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  ???😂😂😂
1 mjesec prije

👍

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  ???😂😂😂
1 mjesec prije

Bravo majstore !! Nisam nikakav vjerski fanatik, vjernik u dragoga Is,usa jesam,.ali su ovo definitivno zadnja vremena( možda 5 Dana,10 God.ili 100 god. Više od toga NE) bilo je I prije nemorala I pede,rluka I ku,rvi ALI JE TO BILO NORMALNO SAMO PRED POTOP I SADA !!!

Zdeno
Zdeno
1 mjesec prije

Ma šta nam napriča. Sve je 100 puta gore kad su amerikenjci u pitanju.