Published On: Sri, stu 27th, 2019

KGK: “Hrvatska je bila uz vas i uvijek će stajati uz vas”. Hoće. U Frankfurtu, Munchenu, Dublinu i ostalim mjestima gdje nas Hrvatska koja šuti, i ne djeluje, raseljava…

Glasnogovornica beskičmenog Mate Granića, gđa Kitarović, došla je u Mostar, među ovo malo naroda što je ostalo, kupiti glasove. Bez nekog naročitog stida. Nit srama. Jer narod je ovdje pitom, a zemlja kiselkasta, kako reče jednom Fra Marinko Leko. Jedan od naših ovovremenih pastira. I ukopnika. U zemlju. Kiselkastu. Đe pokapaju, nas pitome. Kad nas naplate.  I utrže. Pastiri naši.

“Neću stati dok se vama Hrvatima u BiH ne osigura puna ravnopravnost i sva prava kao konstitutivnog naroda. Hrvatskom narodu u BiH nitko više ne smije birati predstavnika, kazala je Kolinda Grabar Kitarović. “

To isto će  ponoviti i 2022. godine ako pobijedi na izborima. Ako ne pobijedi onda će to isto ponoviti njen nasljednik.

Hrvatskom narodu u BiH nitko više ne smije birati predstavnika, reći će taj 2022.g.

Neki misle da će Hrvati u BiH pokleknuti. E neće, snažno je poručila Grabar-Kitarović na svečanoj akademiji udruge “Prsten”.

E jesu draga Predsjednice.

Malo hajde otvorite oči. I prestanite biti smiješni. Svijet vam se smije.

Pokušajte barem, ako ne radi nas, onda radi vas, da vam se svijet ne smije.

Nama je neugodno zbog vas.

Hrvati u BIH trebaju odbiti izići na izbore u RH, kako oni u RH tako i oni u BIH, sve dok jedan od kandidata ne zajamči uvođenje viza građanima FBIH, zbog nametanja Komšića. Onaj koji to zajamči može dobiti naše glasove.

Ovo vrijedi za misleće Hrvate. Molitvene zajednice, mi poštujemo. I nećemo se miješati u njihove vjerske obrede. Na izborima.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare