Published On: Sri, sij 15th, 2014

KEBO ZA BHRT: Krajina ostaje dok Ustavni sud ne donese odluku (kakvu smo im rekli da donesu)

Ustavni sud Federacije donio je danas  privremenu mjeru da smijenjeni nelegalni i neustavni ministar financija Ante Krajina do ocjene ustavnosti o njegovoj smjeni, ostaje na funkciji neustavnog i nelegalnog federalnog ministra financija. Ovu vijest potvrdio je nelegalni i neustavni potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo, nakon sastanka sa nelegalnim i neustavnim Svetozarom Pudarićem te nelegalniim i neustavnim predsjednikom Federacije Živkom Budmirom.

Inače,  Budimir je danas kazao kako je počeo konsultacije,  iako se pravilno na hrvatskom kaže konzultacije, o rješavanju krize koja je nastala nakon smjene ministra financija Ante Krajine.

 

Ustavni sud Federacije, totalno je cool institucija. Naime nije im sporna činjenica da je Vlada FBIH nastala kršenjem Ustava FBIH na način da je prilikom njenog imenovanja pogažen cijeli niz ustavnih propisa Ustava FBIH. Gospoda iz Ustavnog suda , nikada do danas, nije si dala za shodno sjesti, ugrijati stolicu, i proglasiti Vladu FBIH neustavnom, no, sasvim im je normalno vijećati je li pojedini neustavni ministar legalno i ustavno smjenjen ili nije.

Gospoda iz Ustavnog suda opet, imaju super plaće da svoj posao rade neovisno o dnevnoj politici. Ovako, po nalogu OHR-a opet će donijeti odluku kakva odgovara bankarskom sektoru u BIH ne i istini i pravdi. A sve kako bi nekakav mali Jerko s Trna, preko Krajine, i uz Inzka, mogao austrijskom kapitalu vratiti kredite koje ne može vratiti pošteno nego samo putem krađe novaca iz džepova svih građana Federacije bez obzira na nacionalnu i vjesrku pripadnost.

Mediji pod kontrolom Bošnjaka, o ovoj povezanosti neće govoriti budući da OHR pljačku građana FBIH pravda snažnom potporom bošnjačkom nacionalnom projektu u Federaciji koji se svodi na dehrvatizaciju Federacije BIH.

poskok.info