Published On: Pet, sij. 12th, 2018

Kauboji za deset! Fenomenalna Hrvatska pomela Srbe u Splitu

BRAVO, DEČKI Hrvatska je pobijedila Srbiju 32-22 u prvom kolu rukometnog Eura pred 12.000 navijača u Spaladium Areni. Stepančić je zabio šest golova iz šest pokušaja, Horvat je imao 4/4, Štrlek 6/8

Pobjeda Hrvatske ni u jednom trenutku nije bila upitna. Kauboji su pred 12.000 navijača u splitskoj Spaladium Areni pobijedili Srbiju 32-22. Na poluvremenu je bilo 14-9, imali smo konstantno četiri, pet razlike, bez onih crnih rupa karakterističnih za prve utakmice.

Ma, sve je bilo za deset, ostala je samo zabrinutost za stanje Domagoja Duvnjaka, koji se nakon osam mjeseci vratio na parket i pred kraj utakmice samo se srušio primivši se za nogu. Nadamo se da je grč u pitanju jer bi ovo bio veliki gubitak, a sigurno smo da bi Červar, da može birati, radije izgubio utakmicu od Srbije nego Duvnjaka za nastavak prvenstva.

Sve je štimalo u igri Hrvatske, od prve minute. Briljirao je Luka Stepančić koji je zabio šest golova iz šest pokušaja, pet je zabio u prvom poluvremenu. Sjajan je bio i Manuel Štrlek na lijevom krilu sa šest golova iz osam pokušaja. Horvat je zabio četiri gola iz četiri pokušaja, sjajan je bio i Luka Cindrić koji je također zabio četiri od četiri.

Mirko Alilović imao je pet obrana.

24sata.hr

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer