Published On: Čet, tra 29th, 2021

Kate Middleton već 17 godina viđamo s jednim odjevnim predmetom, sitnica je to zbog koje je fanovi još više vole

Vojvotinja Kate Middleton poznata je po svojoj ekonomičnosti, nastojanju da čuva okoliš i potiče recikliranje, a ovih nas je dana podsjetila i koliko je štedljiva i to prilikom posjeta jednoj farmi u Velikoj Britaniji s princem Williamom.

 

Naime 39-godišnja Kate za tu je prigodu obula par čizama vrijednih 475 funti, a koje ima već punih 17 godina, barem tako pišu strani mediji. Uz njih je odjenula i kaput i džemper svog omiljenog održivog brenda u kojima smo ju imali prilike također već vidjeti.

Kate spomenute čizme posjeduje još iz vremena prije nego se pridružila kraljevskoj obitelji, a prvi put je snimljena u njima 2004. godine na sajmu igara u palači Blenheim, baš u vrijeme kada su se pojavile prve glasine o njenoj vezi s Williamom.

Isti je par obuće nosila i godinu dana kasnije na Festivalu Gatcombe u Gloucestershireu, prilikom posjeta Butanu i Kanadi, no nije sigurno ima li Kate jedne te isti par uistinu više od deset godina u svom omaru ili su joj toliko drage da ih je tijekom godina još nekoliko nakupovala.

No kako bilo, uvijek ih je nosila sa stilom i bez ijedne greške u svojim modnim kombinacijama, a to oduševljava njezine fanove koji ju ne mogu dovoljno nahvaliti na društvenim mrežama.

“Ima li netko da se nije nasmiješio kada je vidio Kate”, “Vojvotkinja u svojim čizmama od povjerenja”, “Predivna kao uvijek”, “Obožavam ju”, “Kako divna obitelj”, “Jako lijepo”, “Najljepši budući kralj i kraljica”, “Baš su slatki naši William i Kate”, samo su neki od brojnih komentara koje su dobili na profilu na Instagramu.