Published On: Pon, sij 11th, 2021

KAŠIKARA SA POLJA ZELENIH: Policija na kolodvoru u Kölnu mladiću iz Bosne oduzela bombu!

Njemačka policija je u  u rutinskoj kontroli u noći sa subote na nedjelju na Glavnom kolodvoru u Kölnu provjerila 19-godišnjeg mladića i ostali su u šoku kad su u njegovom ruksaku pronašli ručnu bombu.

Policiji je na saslušanju kazao  kako je bio na odmoru u Bosni i Hercegovini, bombu je pronašao na polju i naprosto  ju donio u Njemačku.

19-godišnjak je bio na kolodvoru oko 1 sat ujutro. Služba za uklanjanje eksploziva izišla je na teren, kolodvor je ispražnjen. Potom mu je ručna bomba oduzeta. Prilikom saslušanja ponašao se kao netko tko “nije znao da sa sobom ne smije nositi bombe pronađene umjesto djevojke na poljanama zelenim.

Mladić nije imao osobnu iskaznicu. Priveden je u policijsku postaju.

Policajci su pretražili njegov stan u Bielefeldu, ali nisu uspjeli pronaći druge zabranjene predmete.

Protiv 19-godišnjaka, koji je već bio poznat policiji, pokrenut je kazneni postupak zbog kršenja Zakona o kontroli ratnog oružja.

Policija nije otkrila identitet 19-godišnjaka, kao ni čije sve državljanstvo posjeduje.

Ne treba osuđivati ovog čovjeka koji je u Njemačku došao iz Inzkovata. Vjerojatno je mislio da ako je normalno da je 5 trećina od 17, da nema kazne ako digneš u zrak ministra policije, da je ok kad Hrvatima tri put nametneš predsjednika, da je normala kad opljačkaš banku, da je onda normalno i bombu nositi u Njemačku. Pogotovo ako si je “našo u polju”.