Published On: Ned, ruj 11th, 2022

Kardiokirurgija – uspjeh zdravstvenih radnika i rukovodstva Srpske

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske Vlado Đajić rekao je da otvaranje Klinike za kardiokirurgiju predstavlja veliki uspjeh za zdravstvene radnike i vodstvo Republike Srpske.

Naglasio je važnost otvaranja ove klinike, jer građani više neće morati putovati u druge zemlje ili čekati da dođu na red da odu u inozemstvo na složene operacije srca.

Đajić je rekao da će se tek u narednom periodu vidjeti pravi značaj danas otvorene klinike, dodajući da su u realizaciji toga pomogli vrhunski stručnjaci iz Srbije koji će u novoj klinici raditi u najsuvremenijim prostorijama. projekt.

Načelnik Klinike za kardiokirurgiju UKC-a Srpske Nikola Šobot rekao je da je otvaranje klinike kruna dugogodišnjeg rada i truda i izrazio zahvalnost rukovodstvu Srpske i UKC-a na podršci otvaranju klinike. Klinika.

Ostvarili smo epohalni rezultat, odnosno 40 uspješno operiranih pacijenata. Imali smo namjeru s ponosom vam pokazati jedan rezultat. Da ne bude samo jedno otvaranje, nego da pokažemo što znamo, što možemo, što želimo i čemu težimo, a to je upravo najbolja zdravstvena usluga za naše pacijente – istaknuo je Šobot.

Ravnatelj Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine – Sremska Kamenica Aleksandar Redžek, koji je sudjelovao u realizaciji projekta, rekao je da je kardiokirurgija veliki iskorak te da će liječenje kardiovaskularnih bolesnika biti značajno unaprijeđeno.

Ovdje smo naišli na veliki entuzijazam i stručnost ljudi, tako da realizacija ovog programa s naše strane nije bila teška – istaknuo je Redžek.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare