PROPAGANDA BOŠNJAČKOG TISKA: Karamarko poručio Čoviću – “Odlazi!”

Iza brda se nešto krupno valja. Tako bi mogao glasiti “raport budućnosti” kada se radi o političkoj sceni Bosne i Hercegovine, posebice onoj personalne prirode.
U najkraćem, Washington i Bruxelles su ujednačili svoje stavove, usuglasili  predstojeće poteze pa se, kažu naši dobro obaviješteni izvori iz međunarodne zajednice, sprema raščišćavanje terena za opće izbore 2014. godine. Naime, i SAD-u i Europskoj uniji, narodski kazano, na vrh je glave lažnih obećanja koje daju šefovi  stranaka, njihove bitke za isključivo osobne interese, nereda i šlamperaja u BiH. Čak ni činjenica da je država potpuno potonula sa svim što to podrazumijeva, da su je njezini politički lideri i nitko drugi gurnuli u izolaciju od Europe i svijeta, nije dovoljna da oni počnu raditi u interesu građana. O čemu se konkretno radi?

Utvrđeno je kako je članak M. Osmovića lažan pa je kao takav i maknut. Radi se o propagandni Dnevnog lista, jedine bošnjačke novine na hrvatskom jeziku čiji se vlasnik Rašić prodao za turski kredit za izgradnju privatnog etno sela, i koješta drugo.

Padom klana Lijanovići, i slabljenjem platformaške čizme u Hercegovini, očekuje se i skori povratak Dnevnog lista u realne novinarske okvire.