Published On: Sri, sij. 24th, 2018

Karabatić: Tužan sam zbog Hrvatske i ovih navijača

Francuska reprezentacija u prepunoj zagrebačkoj Areni još jednom pokazala nadmoć nad Hrvatskom. Francuzi su i bez nekoliko ključnih igrača s 27:30 ostavili Hrvatsku bez medalje na Euru.

Izbornik Didier Dinart štedio je Nikolu Karabatića koji je odigrao tek 30 minuta i zabio dva pogotka. Francuzi su dominirali svih 60 minuta, pa nije bilo potrebe da Karabatić bude maksimalno prisutan.

Jedan od najboljih francuskih rukometaša impresioniran je, ali i pomalo zavidan atmosferom u kojoj je imao čast odigrati utakmicu.

“Bilo je vrlo teško dobiti Hrvatsku ovdje u Zagrebu kada ima takvu publiku koja ih gura naprijed i koja daje toliko od sebe za svoju reprezentaciju. Hrvati su se borili do kraja i bilo je sjajno igrati u ovoj atmosferi gdje su svi bili protiv nas. Takve utakmice ne igraš često u životu, borili smo se i dali sve od sebe i na kraju uspjeli. Žao mi ih je jer su se borili, ali mi smo ipak bili bolji.”

Pred kraj je, kao i mnogi njegovi suigrači, pomislio da mogu izgubiti.

“Naravno da smo pomislili da možemo izgubiti utakmicu. Nakon time-outa taktički smo odigrali i nismo im dopustili da nam se približe. Još jednom kažem, tužan sam zbog Hrvatske i svojih prijatelja u toj reprezentaciji, imam ih nekoliko.”

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer