Published On: Ned, lis 7th, 2018

KAPLAN SE POPRAVIO: Ne udara više Stočane. Lobira za Komšića

Iako su dužnosnici Stranka demokratske akcije često isticali kako SDA nikada nije nominirala kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, niti pozivala svoje birače da glasuju za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, informacije iz nekih općina ukazuju na to da dužnosnici ove stranke jedno govore, a drugo rade.

Naime, kako neslužbeno saznaje Hrvatski Medijski Servis, birači SDA u Stocu po naputku predsjednika Općinskog odbora SDA Salmira Kaplana umjesto za kandidata ove stranke za bošnjačkog člana Predsjedništva Šefika Džaferovića glasuju za Željka Komšića, kandidata DF-a za hrvatskog člana “državnog vrha”.

Ukoliko su ove informacije točne Kaplan nanosi dvostruku štetu- svojoj SDA, ali i Hrvatima u BiH vrbujući glasače svoje stranke da majoriziraju Hrvate u izboru hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Podsjetimo, kako je upravo Kaplan predvodio nasilničke i huliganske akcije tijekom lokalnih izbora u Stocu, prije dvije godine, kada je uništavan glački materijal, te odnošene biračke kutije s većeg broja birališta u Stocu, a sudjelovao je i u premlaćivanju članova biračkih odbora, zbog čega je protiv njega pokrenut sudski proces./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare