Published On: Tue, Dec 3rd, 2013

Kamere zabilježile da je navijač Zvezde branio Čedu Jovanovića

364087_ceda1-foneet_fNa snimku sa sigurnosnih kamera restorana “Čarda” u Mađarskoj, u kom su 17. travnja lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, njegovu suprugu Jelenu i još nekoliko njihovih prijatelja navodno napali i pretukli navijači Crvene zvezde, zabilježeno je kako jedan od njihovih vođa Velibor Dunjić brani Jovanovića.

Kamere su zabilježile kako Jovanović ulazi u restoran, podiže lijevu ruku i kako tada nastaje gužva. U sljedećem segmentu koji je zabilježen na snimkama, vidi se kako Jovanović izlazi van, navodi” Telegraf”.

Čedomir Jovanović

” Iza njega, vidi se kako ide optuženi Dunjić koji širi ruke i tako sprječava dvije nepoznate osobe da napadnu Jovanovića” konstatirala je sudac Višeg suda Slađana Marković.

Ona je pitala Dunjića tko su ti ljudi, ali on nije znao da joj odgovori.

Drugi optuženi za napad Leo Petrović na snimku se vidi samo na trenutak, ali se ne vidi da bilo koga fizički napada.

Podsjetimo, tijekom svjedočenja Čedomir Jovanović je izjavio da ga je Petrović napao verbalno, a Dunjić fizicki.

Pošto su pregledani snimci sa lica mjesta, Dunjićev branitelj Saša Milovanović zatražio je da ovaj navijač bude pušten iz pritvora.

” Mislim da je sada, poslije ovog snimka, jasno da je Dunjić branio Jovanovića i da sjedi u pritvoru već osam mjeseci iako nema riječi o tome da je počinio kazneno djelo”, rekao je odvjetnik, ali je sudac ipak odlučila Velibora Dunjića ne pusti na slobodu.