Published On: Sub, stu 17th, 2018

Kalifornijska tvrtka traži nekoga tko će putovati po svijetu i pušiti ‘travu’, a još će za to biti i dobro plaćen

Kalifornijska tvrtka koja se bavi proizvodnjom punjenja, odnosno ulja za električne cigarete, traži dvadeset ambasadora koji će putovati, pušiti ‘travu’ i za to dobiti plaću.

Ambasadori tvrtke Heavy Hitter promovirati će njene proizvode na nizu događanja diljem svijeta i putem društvenih mreža. Broj pratitelja na vašim društvenim mrežama nije preduvjet za dobivanje posla, no popularnost na Instagramu bi mogla dobro doći.

“Prijavite se da biste postali Heavy Hitters Original i dobili priliku da zaradite plaću za pušenje trave, sudjelovanje na najboljim događajima te da pomognete drugima da saznaju o Heavy Hittersu – najboljem okusu i najkvalitetnijem ‘highu’ u Kaliforniji. Tražimo 20 najzanimljivijih, strastvenih i društvenih Heavy Hittersa”, poziv je na stranici kompanije.

Tko dobije posao imati će plaću od 1200 dolara mjesečno i svaki mjesec još dobivati dodatnih 500 dolara koje će moći potrošiti na Heavy Hitters proizvode.

Za prijavu je potrebno snimiti jednominutni video o sebi u kojemu objašnjavate zašto ste baš vi savršeni za promociju njihovih proizvoda i taj video objaviti na YouTubeu i Instagramu te ispuniti prijavnicu na službenoj stranici. Prijave traju do 23. studenog.