Published On: Čet, lip 17th, 2021
#3rd | By Desk

“Kakva ti je žena takav ti je život” stiže u Ljubuški

Dragan Marinković – Maca izvest će svoju hit komediju “Kakva ti je žena takav ti je život” na ljetnoj pozornici novootvorene Amfore u Cernu 23. lipnja s početkom u 21:00 sati.

Predstava, koja je u samo 20 mjeseci postojanja oborila sve rekorde gledanosti, nasmijat će i hercegovačku publiku u ovoj oazi hercegovačkog kamenjara, koja će postati hot spot ljetne zabave.

Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji ali i Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

Maca u  predstavi na lucidno humorističan način protkan vrhunskom satirom publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Natjerat će vas da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje.

Ovo će biti večer u kojoj će ljubitelji komedije uživati, ne samo u odličnoj predstavi, nego i gastro ponudi Amfore. Upravo za ovu večer će biti osigurane posebne cijene hrane te Aperol Spritza a konzumenti ovog pića će dobiti i mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti originalni I potpisani dres Luke Modrića.

Ulaznice za predstavu po cijeni 20 KM dostupne su na prodajnim mjestima: Amfora (Ljubuški, caffe bar Bell Ami (Ljubuški) i info pult Mepas Mall-a (Mostar).

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>