Published On: Pon, stu. 14th, 2016

Kako su brezobraznice oćerale investitore i obrukale Bosnu

Bio je divan dan za čekanje trajvana. Medina Fatić i Jasmina Filipović stajale su, naizgled mirno, na Skenderiji, na tramvajskoj. Ostali, čekajući trajvana, ni slutili nisu kakav su incident neodgovorne i zle djevojke pripremale u svojim mladim i iskvarenim ženskim glavama. Drugarice su se, naime, vraćale s fakulteta na kojem zajedno studiraju i ženski i muški i gdje se uči da je, aman jarabi, žensko isto kao i muško, samo drukčije izgleda. Brezobraznice su, onako brezobrazno nepokrivene, golih ruku i vratova, otvoreno i bestidno čekale trajvan ili trolu, što je nebitno za ono bitno. Njihova otvorena provokacija nije dugo ostala neprimijećena i nekažnjena. Indolentni i iskvareni građani Sarajeva su se pravili da ne vide njihov brezobrazluk, ali, na svu sreću, u blizini su se našla dvojica investitora koja su odmah uočila njihovu iskvarenost.

Veselin Gatalo l pogled.ba

Iako tek u dvadesetim godinama, dvojica mladih Arapa, uočivši anomaliju prije drugih, prišla su jednoj od njih i pokušala joj staviti do znanja da su, kao investitori, pozvani voditi račina o ponašanju u zemlji u kojoj ostavljaju svoj teško iz zemlje isisani novac. I da iskoriste svoj povlašteni status u Bosni, zašto da ne. Mlad organizam, hoće da jede, hoće da… Nevažno sad.

Medina i Jasmina, brezobrane kakve jesu, neodgojene i drske, htjele su izignorirati investitore i dobrotvore. Jedan od njih je čak bio primoran pocijepati joj džemper, pošto se ova opirala investitoru i silom htjela u trajvan. Prije toga su, tobe jarabi, slagale kuvajtskim investitorima da ne znaju engleski. Mlade, brezobrazne i još lažu! I ne samo to, za razliku od Sarajlija koji su shvatili hrabri čin Kuvajćana i značenje arapskih investitora te mirno gledali kako Kuvajćani ureduju, našla su se dvojica neodgovornih mladića iz Breze koja su se suprotstavila investitorima i tako omogućila brezobraznicama da se nekažnjene izvuku. I ne samo to, investitori su se morali, i to na policiji, braniti time da su im brezobraznice drske otele mobitel. Pazite to, molim vas. Dođete u vukoj… od Bosne, investitor ste, i na kraju morate da lažete jer su vas brezobraznice oklevetale da radite baš ono zbog čega i jeste tu, da u Bosni uvedete red i da se zna kako se žensko treba ponašati.

Čudne se stvari događaju. Sarajevo je spremno prilagoditi svoje ponašanje stranom investitoru, za boljitak i napredak svih naroda u BiH. Dali su im i zemlju na koju sad oni, Bosanci, ne smiju ni prismrditi ako nisu čistači ili vodoinstalateri. A njih dvije ne daju to malo spolnog organa arapskim investitorima! Sramota. Kao da su radili na baušteli za ta spolovila, a ne ih džabe dobili! Cijela Bosna je skinula gaće i spustila glavu investitorima a one… Kako god, nadamo se da ovaj ženski brezobrazluk neće poremetiti odnose Bosne i stranih investitora. Ne znamo hoće li vlada Sarajevske županije pozvati brezobraznice da se javno ispričaju, ali se iskreno nadamo da se ovakvi incidenti više neće ponoviti…

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer