Published On: Ned, kol 1st, 2021

KAKO SE STVARALA “DRŽAVA”: Ravnatelj FUCZ-a dao sinu službeni automobil za svatove, iz njega ispaljeno šest hitaca

Prava drama odvijala se u petak nakon što je policiji prijavljeno da je ispred obiteljske kuće Muriza Memića ispaljeno šest hitaca, javlja Avaz.

Kako je prijavljeno policiji, pucano je iz džipa u pokretu, a vozilo se zatim udaljilo u nepoznatom pravcu. Memići, s pravom u šoku. Isprepadani. Policija je zatim dala priopćenje da upotreba oružja nije povezana s ciljem napada na kuću Muriza Memića i da se radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

No, kako su uslijedile dalje provjere, utvrđeno je da je iz plinskog pištolja pucao Senad Botulja, koji je bio u službenom vozilu Federalne uprave civilne zaštite. Botulja revolveraš bio je u vozilu zajedno sa sinom Enesa Memića, v. d. direktora FUCZ-a, kojem je u petak bila svadba. Za volanom je bio Memićev sin Tarik, a kod Botulje su pronađena osim pištolja i 33 komada streljiva.

Pravo je pitanje kako je službeno vozilo FUCZ-a završilo u rukama Memićevog sina. I kakva je postala praksa da se službenim vozilima ide u svatove. Na to pitanje odgovor mora dati Enes Memić, ali i Vlada Federacije koja ga je imenovala za ravnatelja FUCZ-a.

Radi se o čovjeku koji je na ovoj poziciji nakon suspenzije Solaka zamijenio Mustafu Kadribegovića, koji se povukao. Memić je inače poznat po izjavi da su respiratori “Srebrene maline”, zbog čije se nabave sudi Fadilu Novalići u drugima. ispravni i spremni za korištenje./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x