Published On: Pet, svi 5th, 2017

Kako prepoznati ženu kojoj treba seks?

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali seksa.

Međutim, postoji niz činjenica koje mogu vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njezinim životom.

Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima seksa, a cijela poanta ovog intimnog čina je najprije uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmjeh na licu i jednostavno dobar osjećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.

Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete otkriti da li krizira ili je seksualno namirena. Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i učiniti povodom toga.

Fizički znakovi apstinencije

pospanost

Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tijekom orgazma, žena može provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

stariji izgled

Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovitih spolnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može izgledati starije nego što jest.

Progesteron, koji tijelo proizvodi tijekom seksa, uklanja akne na licu.

Ženu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje:

Iživljava se na drugima

Nedostatak endorfina utječe na percepciju svijeta oko nje.

Često uzima lijekove protiv bolova

Žene koje se češće seksaju nemaju problema s manjkom oksitocina. Tijekom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji djeluje poput morfina pa ublažava bolove i grčeve.

Stalno je bolešljiva

Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitijela za 30 posto.

Redovito zaboravlja sve i svašta

Seks utječe na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je sa samom sobom

Vjerovali ili ne, nedostatak seksa utječe na žensko samopouzdanje.