Published On: Pon, svi 17th, 2021

KAKO MU VIŠE NIJE NEUGODNO: Je li otac Komšića ikada učio čega treba da se u životu stidi?

Željko Komšić treći je put predsjednik. I putuje svijetom, svjestan da mu iza leđa kolege pričaju “to je onaj islamistički lutak koji ne predstavlja ništa i maltretira svoj narod”.

On je svjestan da je dvorska minderska luda Bakira Izetbegovića i da više nitko na ovoj planeti ne vjeruje u njegove “uzvišene socdemokratske namjere”

No ipak se pojavljuje neželjen, nepozvan i nelegitiman među legitimnim predstavnicima naroda i s njima se slikava.

Jedini fake predsjednik planete.

I onda se ljudi čude zašto nesretnik pije i u čašici traži spas.

Pa brine li se njegova supruga iti malo o njegovom zdravlju? Je li joj važnije to zdravlje ili njegova karijera? I uostalom kakav je to kruh i kakav biljeg ostavlja svojim potomcima?

Zar je Komšićima toliki problem pošteno zaraditi za život nego se i danas 30 godina nakon rata služe agresijom na tuđu imovinu kako bi preživjeli?

Hrvati u BIH trebaju razmisliti o fondu za Komšića. Ako se budali  dovoljno ponudi, možda prestane prodavati čast.

Čast (latinski honor) apstraktni je pojam koji postavlja osjećaje vrijednosti i uvaženosti koji utječe na društveni položaj i na samovrjednovanje nekog pojedinca ili nekog korporativnog tijela kao na primjer: obiteljškola, vojna jedinica ili država. Prema tome pojedinicima (ili korporativnim tijelima) dodjeljuju se vrijednosti i ugled koja je u skladu prema njihovim izvršavanjem zadaća koja su zadana kodeksom časti, te moralnim kodeksom zajednice u cjelini.