Published On: Čet, pro 24th, 2020

KAKO JE RAHMETLI RASIM SMIJENIO HADŽI INZKA: Je li ovo najbjedniji odgovor nekog diplomate u ovoplanetnoj povijesti ljudske bijede?

 

Na upit novinara je li došao kraj njegove tiranije u BIH, je li istina da će njegova tupava pojava prestati konačno živcirati misleći dio BIH, Ono je odgovorilo u trećem licu:

  • “Visoki predstavnik će se suzdržati od komentiranja bilo kojeg imena u smislu njegovog potencijalnog nasljednika.
  • Pažnja visokog predstavnika će kao i dosad biti usmjerena na provođenje Daytonskog mirovnog sporazuma.
  • Cilj je da Bosna i Hercegovina bude stabilna i funkcionalna zemlja, nepovratno na euro-atlantskom putu za koji se sama opredijelila.
  • Visoki predstavnik pozdravlja svaki korak koji bi vodio jačanju OHR-a i jačanju opredijeljenosti međunarodne zajednice da ostvari taj cilj.
  • Visoki predstavnik je više puta izjavio da situacija koja još uvijek prevladava u BiH čini diskusije o zatvaranju Ureda visokog predstavnika preuranjenim.
  • Kako se visoki predstavnik želi suzdržati od bilo kakvih špekulacija na ovu temu, eventualna pitanja treba uputiti članicama Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira”

Mogao je jednostavno reći:

Da, smjenjuju me. Provaljen sam.

Koštao me Rasim , par transakcija s arapskih računa, prevelika naklonjenost jednima i preveliko igranje po notama istih. Koštala me šutnja o  proslavama osmanskih klanja po Bosnama. O klanjanju Rasimu Deliću, šefu mudžahedina koji su rušili WTC. I to  svake godine. Čudi me da me i ranije nisu smjenili. Što je tu je, nabrao sam se para o nesreći Hrvata, pa i Srba, mislim da Arapi i Erdogan mogu biti zadovoljni mojim  sjajno odrađenim poslom dvostrukog agenta. A sada Austrija, i molitva Bogu, da me kakav vehabija gore ne ubije, pa da to pripišu Srbima ili Hrvatima. Znam vrh SDA znam na što su spremni. Sve sam pročitao o Ševama.

Da je Jazavac ovo rekao ne bi bio jazavac.

Ovako je samo Inzko.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>