Kako je Madonna promijenila život Goranu Višnjiću

U jesen 1998. godine, kraljica popa je snimala spot za pjesmu ‘The Power of Goodbye’. Tražila je zgodnog, mladog muškarca s kojim će snimati vruće scene za spot

Madonna (59) je za spot izabrala upravo stasitog Šibenčanina, Gorana Višnjića (45). Pjesma ‘The Power of Goodbye’ postala je hit, a Goran je na velika vrata stigao u zvjezdani Hollywood.

Čim je završio snimanje spota, stigla mu je nova ponuda. Šibenačninu, koji danas slavi 45. rođendan, ponudili su da odigra ulogu u jednoj od najgledaniji američkih TV serija ‘Hitna služba’.

Kad me nazvala moja agentica i rekla mi o novom angažmanu, pitao sam ju:”Čekaj, mislimo li na onu ‘Hitnu službu’?” Već iduće sekunde, rekao sam da. Pa gledao sam tu seriju još za vrijeme studija, a sad ću biti jedan od njih, izgovorio je u telefonsku slušalicu i ubrzo počeo pakirati kovčege.

Ubrzo za njim je otputovala i njegova zaručnica Ivana Vrdoljak, danas Eva, kći poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka. Par se vjenčao u Los Angelesu 8. svibnja 1999.

Višnjić je dr. Luku Kovača glumio u 185 nastavka ‘Hitne službe’, u periodu od osam godina. Njegova slava rasla je iz dana u dan. Redovno bi se pojavljivao na listama najseksepilnijih muškaraca i gostovao bi u najgledanijim TV showovima.

No njegovu idilu poremetio je skandal sredinom 2007. Nedugo nakon što su i on i Eva posvojili novorođenog Tina, saznalo se da je Višnjićeva sugrađanka Mirela Rupić rodila djevojčicu Lanu te da je dijete nejgovo. Nakon nekoliko mjeseci negiranja, Višnjić je javno priznao da je imao aferu te da je Lana njegovo dijete. Skandal se našao na domaćim i stranim naslovnicama, a medijsko prepucavanja između Gorana, Eve i Mirele trajale je godinama, prenose 24sata.hr.

Sredinom srpnja 2011. glumac i njegova supruga pomoću surogat majčinstva dobili su još jednog sina, Vigo Lea. Nedugo nakon Vigovog rođenja Goran je sa starijim Tinom poletio za Hrvatsku da s prijateljima i obitelji proslavi sretni događaj. A onda se saznalo da je u Šibeniku u tajnosti, prvi put u naručje uzeo i malenu Lanu Lourdes, prenosi drukčiji.ba