Published On: Pon, ruj 27th, 2021

KAKO ĆE VATIKAN ODBITI PRIZNATI OVO ČUDO? Mamić se iznenada spustio na oblaku dima među živalj, a potom je kazao, na jedan poseban način: “Jači sam od sudbine”

– šokirano mnoštvo vjernika  svjedočilo je  neobjašnjivoj  duhovnoj  pojavi

Zdravko Mamić, mučenik iz Bijakovića,  ovaj vikend je evangelizirao na jednom svedbenom veselju u Ljubuškom. Tamo je izišao na pozornicu te izjavio u dosta pjevnom stilu: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.

Sudeći prema video zapisu,  a i reakciji življa, Mamić se dobro zabavljao, među žiteljima, na jedan poseban način, a na pozornici se odlično uklopio sa pjevačima i domaćinima.

Podsjećamo kako se Zdravko Mamić od 2018. godine nalazi u BiH nakon što je u Hrvatskoj proglašen krivim za izvlačenje novca iz Dinama i nanošenje štete državnom proračunu te nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora.

Jučer je Sud BiH donio rješenje kojim je odbio zahtjev za izručenjem Zdravka Mamića u Hrvatsku.

U BiH se nalazi i njegov brat Zoran koji je isto tako u Hrvatskoj osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Nogometnog kluba Dinamo.

Živalj u Hercegovini  je mučenike Zdravka i Zorana dobro primio. Ovo je ionako dolina mučenika. Čeljad je naša, uglavnom zadovoljna njima. Jer kako reče jedan fratar, “narod je ovdje pitom, a zemlja kiselkasta”.

guest
nije obvezno
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x