Published On: Pet, lip 3rd, 2022

Kako bi trebalo promatrati Deklaraciju u Bundestagu? Kao novu Raiffaisen agresiju ili se sada radi o nekoj njemačkoj banci?

Formiranje Handžar divizije u Sarajevu 9.ožujak 1943.

Kada se neki red učinjenih poteza kroz više desetljeća svede na par prostih rečenica, stvari postaju znatno jasnije.

Pogledajmo samo ovo:

 1. 2001 godine Austrijanac ruši Dayton i šalje tenkove na hrvatsku banku u BIH koju potom preuzima Raiffaisen.
 2. Rušenjem Daytona Austrijanac stavlja u izborni zakon ali i u ustav umjesto mirovnog stanja koje je potpisano , stanje stalnog rata. Namjerno uzrokuje političke sukobe
 3. Austrijanac nakon toga cijelo vrijeme huška Bošnjake na Hrvate dok ih na Srbe ne treba huškati
 4. Austrija nikada nije oprostila Srbima poraz u dva svjetska rata. BIH nikada nije prestala smatrati svojom kolonijom a 30 godina aneksije koliko su platili Osmanlijama za “najam” Bosne prekinuo je Prvi svjetski rat.
 5. Austrijanac je tvorac vlade Alijanse i Vlade Platforme. Ova potonja recimo raskupusala je mostarski Aluminij.
 6. Austrijanci su autori masovnih smjena hrvatskih političara
 7. Austrijanci i Njemci iz OSCE-a nakon Leutarovog ubojstva šalju poruku hrvatskim političarima u BIH da ne prave dramu oko tog slučaja.
 8. Austijanci i Njemaci dopustili su da se nakon presude Ustavnog suda u slučaju Ljubić zemlja odvede u novu krizu.
 9. Njemac je prekinuo američku inicijativu oko dogovora o Izbornom zakonu u Neumu i dao otvoreni signal Bakiru Izetbegoviću da može nastaviti s blokadom.
 10. Njemac nije zaustavio Bakira Izetbegovića da razgovore o Izbornom zakonu, koji podrazumijeva vraćanje Doma naroda u Ustav, uvjetuje zahtjevom za potpuno rušenje ustavne uloge Doma naroda.
 11. Austrijanac je na odlasku iz zemlje potpisao zakon koji je dodatno zaoštrio odnose Bošnjaka s proustavnim dijelom zemlje.
 12. Njemac je vrlo brzo po dolasku počeo raditi isto. Gurati Sarajevo u sukob s ostatkom zemlje.
 13. Njemački Bundestag donosi odluku da su Hrvati i Srbi loši dečki dok je raja s Prostora na kojem je u ratu komandovao Bin Laden, i  na kojem mahaluše nazivaju izbore “džihadom našeg vremena” super raja. Dakle klasična igra mrkve i batine. Prvo Austrijanci i Njemaci isposluju kod Amera, EU i Turaka pravo primata na Bosnu. Ponište njen izborni zakon i ustav, zavade tri naroda. Jednog odaberu kao miljenika, Potom dva koja se bune prozovu da ruše državu jer se bune protiv nametnutih nacističkih izmjena izbornog zakona i Ustava. Sebe pri tome proglase moralnima. Što im daje pravo da interveniraju. Tenkovima. Rušenjem Hercegovačke banke npr.
 14. Zadnji put kad se ovdje direktno upleo Bundestag i kada su preuzeli sve poluge vlasti od nas primitivaca širom BIH  otvoreni su konc logori a jedan je narod proglašen metom. Masovno su te Srbe ubijali. Danas im moraliziraju.
 15.  Ovaj put Bundestag je kao metu odabrao dva naroda.

Povijest u BIH se tako ponavlja. Neka strana jaka kolonijalna sila bila to Osmanska ili Bečka, ima svog favorita, ima svog gubernatora u BIH i zavađa debilne lidere naših naroda, koji ništa iz povijesi nisu naučili.

A bošnjački lideri pogotovo. Sramotna je činjenica da je u povijesti tog naroda jedini čin snažne zapamćene pobune domaće vlastele protiv okupatora zbio se onda kada je bosansko begovstvo predvođeno kapetanom Gradaščevićem vojno ustalo protiv izmjena “Ustava” tadašnjeg vilajeta, nakon što je sultan zatražio da se Srbima i Hrvatima u BIH imaju izjednačiti prava s muslimanima.  Sultan im se osvetio elitocidom nad tadašnjim bošnjačkim begovstvom. A muslimanska elita umjesto da danas obilježava datum kada im se dogodila ta tragedija, kad je sve im misleće Turčin pobio ,  u gušenju ustanka, oni slave pobunjenog bega, koji se ustao za pravao buržuja.

I danas su uz nove gospodare, i slave rezolucije sa Sene, Dunava, Rajne, Majne, priopštenja EPP-a i priopćenja Ahmetovića iz Bundestaga, ne shvaćajući evo koje stoljeće već da im je živjeti s kršćanima. Ma koliko im se to nekada činilo kao poraz.

Iz uglednog OHR-a još uvijek nisu kazali  hoće li, i ako hoće, kad će upadati s njemačkim tenkovima na srpske banke i hrvatske “secesioniste bez banaka” uz potporu dobrih i dragih demokrata iz El Mudžahid koalicije iz prešutne koalicije koja i danas potajno slavi Slavnu bitku za WTC.

Nisu kazali hoće li i ovaj put novac  srpskih domorodaca iz Bosne prenijeti u Raiffaisen banku i sjediniti ih s hrvatskim koji je tamo na sigurnom već desetljeće, ili će to ipak biti neka kvalitetnija njemačka nacistička banka s dodatnim jamstvima, i novim kreditnim programom za neupućene.

guest
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kiklop
Kiklop
1 mjesec prije

Može biti svašta.Uzeli su novac iz Hercegovaćke banke u Hipo Alpe bank.I gdje je ista,Propalo sve.Uzeto prokleto.Zapad je naucio krasti,a kako bi zivio.Poćev od kolonija koje i danas drze u vidu demokracije..

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Austrija i glavni grad Wiena, leglo su najvećeg broja bankovnih računa islamističko-terorističkih crnih fondova.

Bošnjak
Bošnjak
1 mjesec prije

Katolibasnka govna,čak je i kršćanska EU stala na stranu Bošnjaka.Shvatili da sa statističkom greškom pregovora nema,uzp teroristima

Last edited 1 mjesec prije by Bošnjak
putnik83
putnik83
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
1 mjesec prije

Serem ti se na tu “kršćansku” Europu u kojoj se crkve pretvaraju u diskoteke i tuđe bogomolje.U kojoj papan Bergoglio ljubi noge muslimanskim migrantima.
Gdje je nestalo ono doktrinalno: “Ubiti nevjernika nije grijeh,već staza u raj” – papa Urban II.
Ne čudi ovo što radi Njemačka.Svatko iole pisme zna da je otac jihada njemački car Wilhelm II.,i kakve su relacije između Muslimanskog bratstva i njemačkih nacista.Od velikog muftije Amin al-Husseinia ,preko Naserova raketnog programa do modernog naciste Clausa Schwaba,čiji je otac Eugen Wilhelm Schwab bio nacistički pukovnik i predsjednik uprave Escher-Wyss-a,a bogatstvo je stekao robovskom radnom snagom iz logora.

Last edited 1 mjesec prije by putnik83
Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
1 mjesec prije

Vehabijski nacisto ne laprdaj

putnik83
putnik83
1 mjesec prije

Njemačka politika na JI Europe nije se ništa promijenila u zadnja dva stoljeća.To je i dalje politika “prodora na istok” i porobljavanja Kolovena.
Divide et Impera.Zato su uništavali Jugoslaviju,dok je nisu podijelili u krvavom bratoubilačkom ratu.
To je politika prodora do Bagdada,naftnih polja istoka,poroboljavanja u korist islama i Osmanlija,vjernih sluga Berlina.
Njima su nevažni Slovenci,Hrvati,Crnogorci,Makedonci,Grci,Bugari,Armeni,Kurdi.
Naročito smetaju Srbi i svi oni koji vode suverenističku politiku.
Hrvati se trebaju okrenut Rusiji, kao jedinoj slavenskoj velesili i kršćanskoj zemlji.
Neka nitko nema iluzija kako će završit rat u Ukrajini.Rusi dolaze.Polako,al dolaze.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  putnik83
1 mjesec prije

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Andrijica Simic
Andrijica Simic
1 mjesec prije

Nacisti dizu glavu

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Austrija – država u kojoj Erdo.ganov islamistički teroristički odred Sivi vukovi (organizatori atentata na papu Iv.ana Pa.vla II.) zlostavljaju Kur.de i žene…

Bosančeros
Bosančeros
1 mjesec prije

Nestajete kockasti? Šta se žališ mila mome, oduvjek si htjela biti svoj na svome…