Published On: Pon, svi 20th, 2013

KAKANJ: Umjesto da mu pomognu, snimali ga kako umire!

Strašna tragedija dogodila se preksinoć u selu Tičići nadomak Kaknja gdje se 45-godišnji Nermin Kadrić bacio pod jureći vlak, nakon čega je posve polomljen umro pored tračnica.
Ipak, ono što je najšokantnije u ovom slučaju jesu priče pojedinih očevidaca koji govore kako je Kadrić još bio živ dok se oko njega okupljala gomila mještana, među kojima su mnogi, umjesto da pomognu, počeli mobitelima snimati posljednje trenutke nesretnika.
Naime, dok je nesretni samoubojica izdisao u užasnim mukama, u grmlju pored pruge, nitko od okupljenih mu isprva nije smio prići, ali su neki od njih smogli “hrabrosti” izvaditi mobitele i snimati tragediju. 
“Malo je neshvatljivo kako se domaće stanovništvo okupilo oko tijela unesrećenog bez obveze da pomognu osobi koja bi mogla biti živa”, piše i lokalni portal Kakanj-X.com, koji je prvi i objavio šokantne fotografije.
Iz policije je tek potvrđeno da se dogodila tragedija te da je vlak koji je putovao iz Sarajeva za Zenicu naletio na čovjeka na pruzi. “Nesreća se u 18.20 sati dogodila u mjestu Roščevina – Bošnjakovo polje”, potvrđeno je u MUP-u Zeničko-dobojske županije. Iako to u policiji nisu službeno potvrdili, iz izvora upućenih u slučaj doznaje se da se Kadrić namjerno bacio pred nadolazeći vlak kako bi na taj način izvršio samoubojstvo. (Dnevni list)