Published On: Sub, stu 14th, 2015

KAJIN: ‘Nakon ovoga granicu zatvara Njemačka, Austrija i Slovenija dižu žicu, moramo i mi’


Nedugo nakon što smo objavili vijest o terorističkim napadima u Parizu, prvi se na našoj facebook stranici javio dugogodišnji saborski zastupnik Damir Kajin, komentarom kojeg prenosimo i na portal, a koji je izazvao brojne reakcije:

Nakon ovoga granicu zatvara Njemačka, Austrija i Slovenija dižu žicu, a jedino će se hrvatski mediji, Ostojić i Milanović iščuđivati što će nam se u budućnosti događati. Migrantska kriza se ne rješava između Grčke i Turske, već u Njemačkoj.
Njemačka mora zatvoriti granice. Europa je sekularna, ali ako se dovedu u pitanje njeni krščanski temelji, Europe više neće biti. Barem ne onakve kakvu je mi poznajemo. Milanović se obećao Junckeru da će primiti do 50.000 migranata. Koliko će biti u konačnici ovisi o Merkel koja će u Hrvatsku, a ne u Grčku, vraćati sve one koji ne ostvaruju pravo na azil u Njemačkoj. Migranstka kriza, a ne kriza u sastavljanju vlasti u Hrvatskoj razlog je za nove izbore jer se u zemlji kontroliranih medija od ekipe na vlasti o migranitima nije smijelo riječ prozboriti kako se ne bi narušila idila vladajućih. Ponavljam, Hrvatska sa Srbijom, BiH i Makedonijom mora se braniti na Đevđeliji. Zatvoriti granice i braniti Schengen. Nadam se da je hrvatska policija na nogama i da migranti neće doći do Istre. Milanović je pozivao migrante, a sada je red da se ovaj stampedo zaustavi na istočnim granicama Hrvatske.
 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare