Published On: Uto, lip. 12th, 2018

Kada sve OHR nije bio protiv Hrvata?

Duga je povijest slučajeva u kojima OHR nije bio protiv Hrvata.

Prvi poznati stav OHR-a koji nije bio protiv Hrvata jesu Barryevi amandmani. Nisu ti amandmani bili protiv Hrvata. Omogućili su da Bošnjaci potpuno napune hrvatski klub Doma naroda.

OHR nije bio protiv Hrvata ni u vrijeme Alijanse. Kada je omogućio da ministar pravosuđa UZP-a Krešimir Zubak sa svega par postotaka predstavlja svoj narod u Vladi FBIH. Tada je ušao u vlast sa SDP-om, a Jelavić proglasio Samoupravu.

Nije OHR bio protiv Hrvata ni kada je ušao potom tenkovima u zgradu Hercegovačke banke a potom njen kapital prebacio na Raiffasen.

OHR nije bio protiv Hrvata ni kada je implementirao odluku Ustavnog suda prema apelaciji Izetbegović. Tada je OHR namentuo amandmane koji su Hrvate načinili drugim narodom u FBIH a trećim u RS-u. Nije OHR bio protiv Hrvata al je to uradio.

Ni Paddy Ashdown nije bio protiv Hrvata kad je namentuo Statut grada Mostara.

Ni onda kada je na osnovu namještenih optužnica smjenio Dragana Čovića.  Nije bio protiv Hrvata ni kada je sve te godine slušao savjete najvećih hrvatskih neprijatelja u BIH.

Inzko nije bio protiv Hrvata kada je 2010-e suspendirao odluku CIK-a koji je nelegalnom proglasio sjednicu Parlamenta FBIH na kojoj je proglašena Vlada FBIH i postavljen Budimir za Predsjednika.

Inzko nije bio protiv Hrvata ni kada je štitio  kriminal Jerka Lijanovića. Ni onda kad je protestirao zašto se Lijanovića privodi pred kamerama.

Inzko nije bio protiv Hrvata ni onda kad je pijan ko ćuskija upao u emisiju TV1 i pričao protiv hrvatskih kolektivnih prava.

Inzko danas također nije protiv Hrvata. Iako negira odluku Ustavnog suda Inzko nije protiv nas.

On je samo protiv morala, logike, matematike, i međunarodnog prava.

Možda on uopće protiv ičega. Možda je on samo Za. Za onog tko mu plati.